Znamo kako do dugih i gustih trepavica

Maštate o dugim i gustim trepavicama? Nekoliko je načina kojim ćete prirodnim putem doći do takvog izgleda. Saznajte kako je to moguće osim tretiranjem uljima i serumima!

Je li moguće da trepavice nikako ne rastu?

Trepavice postaje krhke i lomljive zbog proizvoda poput maskare ili kapi za oči koji ih mogu isušiti i uzrokovati njihovo pucanje u sredini. Zato je potrebno biti oprezan prilikom uvođenja novih proizvoda u rutinu. Također, postoji još jedan razlog zbog kojeg bi trepavice mogle biti kraće: često trljanje očiju. Budući da trepavice rastu u ciklusu od četiri do osam tjedana, one neće rasti ponovno nakon što ispadnu i to postaje problem.

Kako da trepavice budu duge i jake?

Kad je riječ o rastu trepavica, postoji mnogo DIY tehnika koje se mogu pokazati uspješnima. Ali kao i kod prilikom svakog uvođenja novih proizvoda u rutinu njege, najbolje je da provjerite to kod svog liječnika ili dermatologa. Tako ćete suzbiti mogućnost od potencijalnih alergijskih reakcija. S vremenom ćete pomoću ovih metoda ojačati trepavice, bez potrebe za nadogradnjom umjetnih.

Koristite maslinovo ulje

Mnogi tvrde kako maslinovo ulje može poboljšati dužinu i snagu vaših trepavica. Prirodno maslinovo ulje bogato je esencijalnim masnim kiselinama koje hidratiziraju i omekšavaju trepavice. Najlakši način na koji ćete ulje nanijeti na trepavice je da jednokratnu četkicu za maskaru umočite u ulje, a potom nanesete na trepavice.

Isprobajte serum za rast trepavica

Vjerojatno ste čuli puno o različitim serumima koji mogu povećati dužinu vaših trepavica. Iako je tržište preplavljeno mnoštvom različitih vrsta seruma, poželjet ćete imati barem jedan kvalitetni koji će djelovati. Naša preporuka je svakako Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica koji sadrži samo prirodne sastojke te je potpuno siguran za korištenje bez neželjenih nuspojava.

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica

Zeleni čaj za sve pa i za trepavice

Zeleni čaj je prepun antioksidansa koji pozitivno djeluju na vaše cjelokupno zdravlje. Ali želite li koristiti zeleni čaj s namjerom da vam ojača trepavice, nanesite ga hladnog duž linije trepavica kako biste pospješili njihov rast. Iako ovaj način korištenja zelenog čaja još uvijek nije jako popularan, vjeruje se da će uskoro postati jer se većina uvjerila u blagodati koje pruža organizmu nakon konzumiranja.

Kombinacija ulja kao čudotvorni miks koji stvarno djeluje

Ulje vitamina E već se dugo koristi za jačanje trepavica. Nije još konačno potvrđeno da potiče njihov rast, međutim omiljeno je među velikim brojem žena diljem svijeta. Mnoge preporučuju i kombinaciju ovog, kokosovog i ricinusovog ulja za koje kažu da trepavice čini gušćima u samo tjedan dana.

Nikel vitamin E bio antioksidans

 

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close