Veliki rođendan Oriflamea u Hrvatskoj

Kompanija koja je osnovana 1967.godine od strane dvojice braće i još jednog zajedničkog prijatelja, danas je jedna od vodećih tvrtki direktne prodaje u svijetu koja nudi visokokvalitetne kozmetičke proizvode . U Hrvatskoj tvrtka posluje od 1996. godine, a prisutna je u 61 zemlji svijeta. Uz 5 vlastitih proizvodnih pogona u Švedskoj, Poljskoj, Kini, Rusiji i Indiji, Oriflame Kozmetika ima i Globalni istraživački i razvojni centar s više od 100 znanstvenika, a globalno zapošljava preko 7500 osoba.

Široka paleta kvalitetnih, prirodnih, inovativnih švedskih proizvoda put do kranjih potrošača pronalazi preko 3.6 milijuna nezavisnih suradnika. Oriflame katalozi prevode se na više od 40 jezika, a širok portfelj obuhvaća oko 1.000 švedskih prirodnih proizvoda.

Proslavu su uveličali i Podpredsjednik regije Centralna Europa, Niklas Frisk, Generalna direktorica Srbije i Zapadnog Balkana Kosovka Tičić, Marketing menažderica regije Srbija i Zapadni Balkan  Marijana Zonić, Direktor Operacija regije Centralna Europa Filip Jelenković, Veleposlanik Kraljevine Švedske u Hrvatskoj gosp. Lars Schmidt kao i prva Generalna Direktorica Oriflame Hrvatska – Ljiljana Fiškuš Gaunt.

VAŠI SNOVI – NAŠA INSPIRACIJA

Oriflame brend obećanje „Vaši snovi – naša inspiracija™“ je duboko usađeno u povijesti i poslovanju kompanije.  Tijekom godina mnogi Oriflame proizvodi postali su istinske legende. Dragocjenosti koje mijenjaju poimanje njege i ljepote, poput Univerzalnog balzama i Wonder Lash maskare,  napravili su razliku u životima žena diljem zemlje, a u skladu s jubilejem u

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close