Uvjeti korištenja

Opće uvjete korištenja web stranice BeautyMe pripremili smo za Vašu i našu zaštitu.
Hvala na razumijevanju.

OSOBNI PODACI

Proučite Pravila privatnosti.

AŽURIRANJE UVJETA KORIŠTENJA

Uslijed kontinuiranih pravnih i tehničkih inovacija, potrebno je s vremena na vrijeme izmijeniti ili ažurirati postojeće uvjete korištenja. Zadnje ažuriranje je iz veljače 2016.

AUTORSKA PRAVA, ZAŠTITNI ZNAKOVI I DRUGA PRAVA INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA

Sav sadržaj objavljen na www.beautyme.hr, uključujući tekstove, slike, grafike i audio ili video datoteke naše su vlasništvo, osim ako suprotno nije izričito navedeno. Ovaj sadržaj zaštićen je autorskim pravima može se koristiti bez izričitog dopuštenja samo u privatne svrhe, ali ne u javne ili komercijalne svrhe (preuzimanja, reprodukcije i sl.). Promjene, prijevodi ili bilo kakve druge izmjene sadržaja dozvoljene su samo uz prethodnu pismenu dozvolu BeautyMe portala.

Nije dozvoljena neovlaštena uporaba ili zlouporaba bilo kojih registriranih zaštitnih znakova ili logotipa BeautyMe.

Imajte na umu da svaka povreda naših autorskih prava ili drugih prava intelektualnog vlasništva može imati građanskopravne i/ili kaznenopravne posljedice.

 

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

BeautyMe web stranica usklađena je sa svim zakonima Republike Hrvatske. Materijali na ovim stranicama, uključujući proizvode, usluge i informacije, ne mogu biti prikladni ili dostupni za bilo koju drugu lokaciju. U slučaju da bilo koja ponuda, proizvod ili usluga koji su dostupni ili naznačeni na ovoj internetskoj stranici postanu zabranjeni prema primjenjivom zakonodavstvu, oni postaju nevažeći.
Informacije sadržane na ovim stranicama pažljivo su sastavljane i odobrene. Međutim, ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za njihovu aktualnost, točnost, potpunost i/ili kvalitetu.
Ova internetska stranica sadrži poveznice na stranice drugih pružatelja usluga. BeautyMe nije upoznat sa sadržajem internetskih stranica trećih strana i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakav nezakoniti sadržaj ili druge pravne povrede na internetskim stranicama trećih strana. Međutim, BeautyMe će odmah ukloniti bilo kakve poveznice ili sadržaj nakon saznanja da krše primjenjive zakone.
BeautyMe internetska stranica osmišljena je za pružanje općih informacija i ni na koji način ne zamjenjuje profesionalne savjete.
Korisnik na vlastitu odgovornost koristi ovu internetsku stranicu i preuzima podatke s nje. BeautyMe ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu, osobito na datotekama s podacima, hardveru i/ili softveru korisnika, do koje dođe kao rezultat takvog djelovanja. Odgovornost za planiranu namjeru i grubi nemar ostaje nepromijenjena.

ZAVRŠNE ODREDBE

Ako bilo koja odredba ovih uvjeta jest ili postane nezakonita, nevažeća ili neprovediva u bilo kojoj nadležnosti, valjanost ili provedivost bilo koje druge odredbe ovih uvjeta u toj nadležnosti ostaju nepromijenjene.
Ako želite prijaviti pravne prekršaje na našim BeautyMe stranicama, nemojte se ustručavati kontaktirati nas.
info@beautyme.hr