U mislima na Fidžiju

Otočna državica na jugu Tihog oceana nadahnula je O.P.I. da kreira FIJI proljetnu kolekciju lakova za nokte. Fidži je savršena ljetna destinacija koja oživljava fantazije prepune kolora i mirisa oceana.

 

Želja za ljetom i morem

Već na prvi pogled na novu O.P.I. FIJI kolekciju javlja nam se neobuzdana želja za ljetom, morem i ljuljuškanjem u mreži na pješčanoj plaži.

Inspirirana plavim lagunama, plažama s bijelim sitnim pijeskom ukrašenim palmama i kristalno čistim oceanom kolekcija obuhvaća tropske boje, jakog intenziteta, istovremeno i žive i umirujuće.

 

Razvedrite svakodnevicu

FIJI kolekcija sadrži sve potrebno da bi se na jednostavan način razvedrila svakodnevica. Maštovita imena nijansi lakova kao Living on the Bula-vard! i Two-Timing the Zones razbuđuju duh otočja koji želi dobrodošlicu i prikazuju njegovu unikatnost, dok Do You Sea What I Sea? i I Can Never Hut Up predstavljaju plaže i predivne lagune.

Exotic Birds Do Not Tweet i Polly Want a Lacquer?  svoj nastanak duguju divljoj prirodi otočja i odišu njihovom posebnom kulturom.

Udahnite boje Fidžija!

 

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close