This is me – pronađi svoj savršeni par

Očekivali ste da ćete morati čekati do jeseni za ažuriranje standardnog essence asortimana i noviteta? Ako je tako, imamo dobre vijesti za vas – jer već krajem svibnja essence proširuje asortiman sa novim uzbudljivim proizvodima. „this is me.“  je apsolutni vrhunac ažuriranja asortimana! Sadrži 20 odgovarajućih ruževa za usne i lakova za nokte u nude nijansama. Sada će svatko sigurno pronaći svoju savršenu boju!

„this is me.“


„this is me.“ je za sve nas. Lijepe smo, snažne, jedinstvene i slobodne – pogotovo kad biramo vlastiti izgled. Savršeno kreiran kako bi odgovarao različitim tonovima kože,  asortiman nudi savršen par istih boja lakova za nokte i ruževa za usne. Zahvaljujući izboru od 20 nude nijansi, svaki tip kože sigurno će pronaći savršenu beauty kombinaciju – bez obzira na prigodu. Ljeto je prilika za odmak od matte sjajila i prirodan look na usnicama.

Zahvaljujući usklađenim nijansama boja laka za nokte i ruža za usne, na prvi pogled možete prepoznati usklađeni duo.

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close