Strobing

Dok je konturiranje stvaranje sjena na licu i posvjetljavanje određenih dijelova koje želimo istaknuti, strobing je naglašavanje i posvjetljavanje onih dijelova lica na koje bi prirodno palo svijetlo, npr. jagodičnih kostiju. Trend dolazi iz Francuske kao odgovor na pretjerano konturiranje i neprirodan izgled lica.

Umjesto puderastih i highlightera u kamenu, za strobing se koriste kremasti i tekući highlighteri za sjajan efekt na licu.

 

Postupak


Kod strobinga je važno da je koža lica čista i njegovana. Na lice nanesite laganu podlogu, a zatim kremasti highlighter na istaknute točke lica kao što su jagodične kosti, brada i vrh nosa.

L’Oréal Paris Infallible 24 h Fresh Wear


Tekući puder brenda L’Oréal Paris pruža odlično prekrivanje, a istovremeno je lagan na licu. Formula je otporna na vodu i znoj.

 

L’Oréal Paris Infallible highlighter stick


Sjajni pigmenti u Infallible Highlight Sticku donose prirodno blistav izgled koji će laskati bilo kojem tenu. Ovaj savršen alat za strobing će unijeti sjaj u vaše lice koji će trajati čitav dan.

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close