Reebok predstavio Nano X1 Grow tenisice – model koji pomiče granice stila i održivosti!

Nakon modela Nano X1 Adventure, Reebok je ove jeseni predstavio i dugo očekivane Nano X1 Grow tenisice dizajnirane od recikliranih i organskih materijala koje potiču na koračanje prema boljoj budućnosti. Ova poznata silueta rođena je prije više od 10 godina kako bi zadovoljila zahtjeve sportaša. Tijekom vremena Reebok ju je dodatno približio fitness zajednici, a sada je još jednom pokazao i svoju posvećenost održivom načinu života.

Nano X1 Grow jedne su od najelegantnijih tenisica za treniranje do sada. Osmišljene su da traju, pomiču granice stila i dopiru do publike koja teži održivom načinu života.  Materijali od kojih su Nano X1 Grow tenisice napravljene su veganski, a više od polovice materijala biljnog je porijekla.

Nova silueta uključuje: slojeve izrađene od kukuruza, pamučne stražnje dijelove, srednji potplat od šećerne trske, potplat od prirodne gume, Lyocell izveden iz drvene pulpe te materijale od sjemenki graha. Zbog održivih materijala od kojih su napravljene, Nano X1 Grow tenisice sada su još lakše, elegantnije i omogućuju brže kretanje.

Uz to, evolucija Flexweavea i pletene tehnologije povećavaju udobnost, prozračnost i fleksibilnost, a tenisice pružaju sjajnu stabilnost prilikom izazovnih vježbi. Brzo kretanje također neće biti problem jer položaj uloška i energija koju daje Floatride rezultiraju sigurnim kretanjem prilikom naglih promjena smjera.

Cilj Nano X1 Grow tenisica je nadmašiti očekivanja poboljšanom tehnologijom, a istodobno staviti naglasak na održivost s inovativnim materijalima. Uz izuzetnu udobnost prilikom trčanja i treniranja, tenisice su i odličan modni dodatak koji podiže svaki outfit, a upravo te karakteristike tražene su u fitness svijetu.

Također, od ove se godine Reebok posvetio održivosti u dva smjera: [REE] GROW, usredotočen na stvaranje proizvoda od prirodnih materijala i [REE] CYCLED, usredotočen na stvaranje proizvoda korištenjem recikliranih ili prenamijenjenih materijala.

Dostupnost na više lokacija

Nano X1 Grow tenisice dostupne su u Intersportu i Sport Visionu u Areni, Sport Visionu u Rijeci te Polleo Sportu na Samoborskoj cesti.

O Reeboku

Reebok International Ltd., sa sjedištem u Bostonu, MA, SAD, vodeći je svjetski dizajner, prodavač i distributer obuće, odjeće i opreme za fitness i lifestyle. Reebok, Amerikom inspiriran svjetski brend, pionir je u industriji sportskih proizvoda s bogatim i poznatim fitness naslijeđem. Reebok razvija proizvode, tehnologije i programe koji omogućuju kretanje i predan je praćenju ljudi na njihovom putu kako bi ispunili svoj puni potencijal. Reebok se povezuje s fitness potrošačima, gdje god oni bili, ali ipak odluče ostati u kondiciji – bilo da se radi o funkcionalnom treningu, trčanju, borilačkom treningu, hodanju, plesu, jogi ili aerobiku. Reebok Classics koristi sportsko naslijeđe brenda i predstavlja korijene marke na tržištu sportskog načina života.

Više informacija dostupno je na www.reebok.com ili na http://news.reebok.com/. Reebok je moguće pronaći i na Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close