Proizvodi za kožu u skladu s prirodom

Svjestan važnosti morskog svijeta za budućnost planeta i zdravlje svih njegovih stanovnika, La Roche-Posay formule novih proizvoda za zaštitu od sunca su najmanje 70 posto biorazgradive, ekološki testirane i imaju minimalan utjecaj na okoliš.

Opstanak bogatog podvodnog morskog svijeta ugrožen je zbog tona plastike koje svake godine završe u morima i oceanima. Oni su vitalni organ Zemlje i prirodni regulator klime. Njihovim ugrožavanjem stvaraju se negativne klimatske promjene i narušava prirodna ravnoteža.

Koralji koji formiraju koraljne grebene ključni su za održavanje jedinstvenih autohtonih i rijetkih morskih vrsta. Iako prekrivaju samo 0,1 posto Zemljine površine, na koraljnim grebenima živi čak 30 posto različitih biljnih i životinjskih vrsta morskog ekosustava.

MarkaLa Roche-Posay učinila je ekološku svijest i odgovornost jednim od svojih glavnih prioriteta, a razumije i važnost morskog svijeta za naš planet, pa se stoga posvetila stvaranju zaštite od sunca koja ne šteti njegovoj simbiozi i bioraznolikosti.

Zaštita širokog spektra – bez tragova na koži, s minimalnim utjecajem na okoliš

Putem linije Anthelios La Roche-Posay već treće desetljeće usavršava proizvode za zaštitu od sunca te osmišljava inovacije na području UV filtera, kao i najboljih tekstura i tehnologija. Naglasak je na zaštiti širokog spektra, na rješenjima koja kožu štite od UVA i UVB zračenja, dok istovremeno sprječavaju oštećenja uzrokovana UVA, UVB infracrvenim A zrakama i zagađenjem. Zajednička im je i formula koja formira snažnu, homogenu, nemasnu i otpornu mrežu zaštite koja ne prelazi na druga područja.

Anthelios inovacija – učinkovita zaštita za djecu i odrasle

Anthelios nevidljivi sprej SPF50+ predstavlja inovaciju u zaštiti od sunca u ovom obliku iz nekoliko razloga. Prvo, radi se o dermatološki testiranom spreju za tijelo s vrlo visokom zaštitom. Drugo, sadrži tehnologiju „pametnih polimera” koja ima dvostruki učinak – pruža visoku zaštitu od UVA zraka i sadrži formulu koja je vrlo otporna na vodu, znoj i pijesak. I treće, ovaj se sprej brzo upija, tako da na koži neće ostaviti ljepljive, masne ili bijele tragove.

Anthelios Dermo-Pediatrics nevidljivi sprej SPF50+/UVA namijenjen je osjetljivoj dječjoj koži, pruža visoku zaštitu širokog spektra i štiti od oštećenja izazvanih infracrvenim zračenjem i zagađenjem. Otporan je i na vodu, pijesak i znoj, tako da će i nakon igre u pijesku sprej ostati na dječjoj koži.

Anthelios nevidljivi sprej SPF50+ i Anthelios Dermo-Pediatrics nevidljivi sprej SPF50+ imaju vrlo laganu teksturu koja pruža visoku zaštitu i ostaje na tijelu čak i ako ste u vodi proveli ukupno 80 minuta (4 puta po 20 minuta).

Proizvod linije Anthelios s visokom zaštitom od UVA zraka jest Anthelios Shaka Fluid SPF50+. Namijenjen je svim tipovima kože lica, a prikladan je i za osjetljivu kožu i kožu sklonoj alergiji na sunce te se može upotrebljavati tijekom cijele godine. Štiti kožu od UVA i UVB zraka, čime sprječava nastanak oštećenja uzrokovanih infracrvenim A zrakama i zagađenjem. Ispitivanje je pokazalo da ovaj proizvod u 85 posto slučajeva ostavlja osjećaj lakoće na koži, a kod 98 posto ispitanika ne ostavlja bijele tragove.Ispitivanje je provedeno na 69 žena i muškaraca bijelaca u dobi od 18 do 60 godina, na svim tipovima kože. 100 % reaktivna /osjetljiva koža.

 

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close