Prirodna, glatka i hidratizirana koža

U 30-im godinama život postavlja sve više izazova i naša očekivanja rastu.  Izgradnja karijere, otvaranje vlastite tvrtke ili briga za obitelj (i posljedična neispavanost), odvajanje vremena za prijatelje, briga o zdravlju….puno je toga potrebno uklopiti u jedan dan. Uvijek dostupna, uvijek u pokretu, ona živi u trenutku. Njezin je ritam života intenzivan, a to se odražava na koži.

AQS Capuche Verte

Pojava prvih bora na licu obično je posljedica dehidracije. A isti hidratantni proizvod više nema jednako djelotvoran učinak pa žene započinju potragu za proizvodom koji će za njih učiniti više. U 30-ima, 1 od 3 žene iskazuje zabrinutost oko sitnih linija i gubitka prirodne punoće kože, ali ne koristi anti-aging proizvode, već samo one za hidrataciju.

OSJEĆAJ HIDRATACIJE I UČINAK PRIRODNE PUNOĆE U ISTO VRIJEME, U SEKUNDI DO GLATKE KOŽE, U TJEDAN DANA BEZ SITNIH LINIJA

Biothermovi su laboratoriji 2016. godine razvili najinovativniji hidratantni proizvod nakon originalnog Aquasource Gela iz 1998.: Aquasource Everplump, koji objedinjuje osvježavajuću teksturu za nevjerojatno osjetilno iskustvo s aktivnim sastojcima koji koži daju punoću, glatkoću i vlagu. Zahvaljujući sasvim novoj razini hidratacije, koža dobiva toliku količinu vlage da se linije vidno popune u roku od samo tjedan dana.

Aquasource Gela Everplump JarOSJETILNO ISKUSTVO KAKVO VAŠA KOŽA JOŠ NIJE DOŽIVJELA, ZAHVALJUJUĆI TRANSFORMIRAJUĆEM GELU VISOKE GUSTOĆE

Biothermova stručnost u području hidratacije 2016. godine doživljava kulminaciju s inovativnim gelom visoke gustoće koji donosi jedinstveno osjetilno iskustvo. Koži pruža osvježavajući osjećaj, djeluje dubinski poput seruma i zaglađuje poput podloge za make-up, ostavljajući svilenkasti sloj na popunjenoj površini kože. Precizno izbalansirani sastojci ove gelaste formule vode u ulju brzo prodiru u kožu i odmah daju rezultate.

EKSPLOZIJA BEZBROJ OSVJEŽAVAJUĆIH MIKRO-KAPLJICA

Ovaj se luksuzni gel nakon nanošenja rastapa u milijune mikro–kapljica, koje koži osiguravaju aktivne hidratantne sastojke i odmah je čine vidljivo punijom. Raskošna eksplozija svježine blista u mnoštvu hidratantnih kapljica koje koža s užitkom upija.

BLAGO IZ FRANCUSKE POLINEZIJE: PLAVI HIJALURON OBNAVLJA PRIRODNE ZALIHE HIJALURONSKE KISELINE U KOŽI

U Francuskoj Polineziji hladnije morske struje iz Atlantika susreću se s toplijim vodama Tihog oceana, stvarajući pogodno okružje za razvoj jedinstvenog ekosustava koji lokalno stanovništvo naziva ‘kopara’ – mikrobni sloj u kojemu obitava morski organizam Alteromonas macleodii, izvor plavog hijaluronaTM.

Ovaj je aktivni sastojak novog proizvoda Aquasource Everplump pravo čudo prirode: obnavlja zalihe hijaluronske kiseline koja zadržava vlagu u koži i popunjava je iznutra.

GAMME AQUASOURCE EVERPLUMPPlavi hijaluronTM poboljšava sposobnost zadržavanja vode i pozitivno utječe na sintezu prirodne hijaluronske kiseline u koži, hidratantnog agensa koji ima svojstvo zadržavanja i do 1000 puta veće količine vode od vlastite mase. Plavi hijaluronTM ne koristi vanjske izvore hijaluronske kiseline, već povećava njezine prirodne zalihe u koži za 22%, osiguravajući vlažnost i dugotrajan učinak popunjenosti.

REZULTATI

Novi Aquasource Everplump: iznimni rezultati na području hidratacije i u borbi protiv sitnih bora.

Klinički rezultati istraživanja provedenih u Biothermovim laboratorijima po prvi put ukazuju na dobrobiti nanošenja moisturizera na prve bore. Formula osnažena plavim hijaluronom, glicerinom i ostalim aktivnim hidratantnim sastojcima brzo i jednakomjerno prodire u kožu, doslovno popunjavajući bore već tijekom prvih sedam dana nanošenja. Ten je hidratiziran te izgleda glatkije i punije.

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close