Pravilna higijena i redovita njega štite nas od alergena i mikroorganizama

Alergeni i mikroorganizmi iz okoline intenzivno se talože na našoj koži i kosi. Stoga, svaki dio tijela od kože ruku do kose zahtijeva iznimnu pažnju prilikom pranja i čišćenja. Potrebno je zadržati prirodne funkcije kože i ravnotežu koja će nas sačuvati od bolesti. Eucerin preparati nude cjelokupnu higijenu i njegu svojom dermatološki testiranom i posebno formuliranom pH5 formulom.

Počevši od naših ruku koje su najizloženiji dio tijela u radu i komunikaciji tijekom cijelog dana. Stalno dodirujemo brojne predmete, komuniciramo s ljudima. Redovito pranje ruku najvažnija je mjera sprječavanja širenja zaraznih bolesti. Inovativni i specijalizirani Eucerin preparati nude nam besprijekornu higijenu i njegu. Eucerin pH5 uljno sredstvo za pranje ruku, 250 ml – posebno je formulirano za učestalo, svakodnevno pranje i održavanje kože ruku čistom, zdravom i njegovanom. Eucerin pH5 sindet bez sapuna posebno je formuliran za nježno čišćenje te klinički i dermatološki dokazano štiti kožu i kod učestalog pranja, čak i kože sklone alergijama.

Pravilnom higijenom zadržite mikroorganizme podalje od svoje kože


Svi izazovi održavanja higijene, olakšani su uz Eucerin pH5 liniju. Posebne probleme može donijeti kombinirana borba s alergijama. No, Eucerin je osmislio rješenja koja mogu pomoći i u najzahtjevnijim situacijama.

Potrebna su 4 koraka kako bi se smanjio štetni utjecaj mikroorganizama i alergena:

Redovito pranje – osnovna je mjera za prevenciju. Eucerin® pH5 blagi gel za tuširanje čisti nježno, ali učinkovito pružajući koži zaštitu prirodnih obrambenih mehanizama.
Dodatna njegaEucerin® pH5 losion je blago, ali učinkovito sredstvo za hidratizaciju s regenerativnim svjojstvima, posebno stvoreno kako bi koža nakon tuširanja bila otpornija i manje osjetljiva.
Dodatna zaštita – nakon učestalog pranja Eucerin® pH5 blaga krema za ruke obnavlja prirodne obrambene mehanizme kože za dugotrajnu zaštitu i hidratiziranost.
Čišćenje kose i vlasišta – ne smije se zanemarivati jer se mikroorganizmi i alergeni zadržavaju jednako na koži i kosi. Zato je čišćenje kose jednako važan korak u minimizaciji štetnih utjecaja iz okoline. Kako učestalo pranje ne bi nadražilo vlasište, izaberite nježno, ali učinkovito sredstvo Eucerin® DermoCapillaire pH5 blagi šampon.

Eucerin® pH5 njega obnavlja prirodne obrambene mehanizme kože


Nadražujuće tvari poput sapuna mogu pogoršati stanje kože i učiniti je osjetljivom na upale, ali i na infekciju izazvanu bakterijama, virusima i gljivicama, te na neželjene alergijske reakcije. Osjetljiva koža zahtijeva pomnu i redovitu njegu, korištenje vrlo blagih preparata za čišćenje, pogodnih za česta tuširanja, losione i ulja za svakodnevnu uporabu. Eucerin® pH5 linija sadržava kombinaciju moćnih aktivnih sastojaka koji aktiviraju prirodnu obranu kože i osigurava dugotrajne rezultate i zdravu kožu.

Naučite kako se nositi s alergijama i aktivirajte prirodne obrambene mehanizme kože uz Eucerin Savjetnik za alergije. Specijalizirana Eucerin® pH5 njega u svom asortimanu ima nježna sredstva za svakodnevno čišćenje kože koja podržavaju njezinu prirodnu ravnotežu i pomažu joj u borbi s alergijama.

 

 

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close