Potpuna njega za suhu kožu

Koža je jedan od naših najvažnijih organa i sa savršenim omjerom vode, masnoća i prirodnih čimbenika zadržavanja vlage (NMF), štiti nas od okoline, oblikuje naš izgled i omogućuje osjet dodira. Kada je omjer narušen, koža može postati gruba, crvena, osjetljiva, suha te sklona iritacijama.

Zašto je koža suha?

Pridjev “suha” koristi se za opisivanje tipa kože koji proizvodi manje sebuma od normalne kože. Zbog nedostatka sebuma suha koža ima manjak lipida koji su joj potrebni da zadrži vlagu i izgradi zaštitni štit protiv vanjskih utjecaja.

Ovisno o težini suhoće, koža može biti zategnuta, gruba i/ili sklona svrbežu, prhutanju i crvenilu. Simptomi suhe kože su neugodni i potrebno ih je posebno tretirati jer mogu negativno utjecati na svakodnevnu rutinu, prouzročiti psihološki stres i onemogućiti svakodnevne male radosti kao što je uživanje u prvim zrakama sunca ili boravak na otvorenom.

EUCERIN® POTPUNA NJEGA ZA SUHU KOŽU LICA I TIJELA

Iako nije moguće pobjeći suhoj koži, uz dosljednu svakodnevnu njegu odgovarajućim preparatima život sa suhom kožom može postati jednostavniji. Eucerin® u svom asortimanu nudi posebno formulirane preparate za potpunu njegu suhe kože lica i tijela.

Eucerin® UreaRepair PLUS

Linija njege za suhu kožu klinički dokazano nadopunjuje lipide i vlagu za trenutno olakšanje i odgodu simptoma suhe kože sljedećih 48 sati.

Ključni sastojak Eucerin® UreaRepair PLUS linije njege, ureja, poboljšava prirodni piling kože te čini površinu suhe kože mekom. Formula je obogaćena i dodatnim prirodnim čimbenicima zadržavanja vlage koji rade uz ureju kako bi poboljšali sposobnost vezanja vode za kožu i povećali količinu hidratacije. Lipidi kao što je ceramid dokazano pomažu u obnovi i regeneraciji prirodne barijere kože, zadržavanju vlage i sprječavanju suhoće. Svi sastojci u formuli Eucerin® UreaRepair PLUS linije njege rade zajedno kako bi koža postala otpornija i zaštićena od suhoće.

Eucerin® UreaRepair PLUS nudi široki asortiman njege za cijelu kožu koji uključuje sredstvo za čišćenje, losione za tijelo, kreme (uključujući proizvode za njegu ruku i nogu) i intenzivni tretman s različitim koncentracijama ureje, koja se primjenjuje ovisno o težini suhoće kože.

Eucerin® UreaRepair

Specijalizirana Eucerin® UreaRepair linija njege sadrži posebno formulirane kreme za lice koje udovoljavaju visokim zahtjevima suhe kože. Bogata dnevna i noćna njega obogaćena urejom i laktatima – dvjema prirodnim tvarima koje vežu vlažnost – trenutno hidratizira suhu kožu lica te ublažava osjećaj napetosti, kožu ostavlja glatkom i podatnom.

Eucerin® UreaRepair krema za lice s 5% ureje trenutno smanjuje hrapavost i održava potrebnu razinu hidratacije kože. Idealna je podloga za šminku ili korištenje nakon brijanja.

Eucerin® UreaRepair Rich noćna krema za lice s 5% ureje i ceramidima zaglađuje kožu keratolitičkim djelovanjem ureje, tj. pospješuju ljuštenje i odstranjivanje odumrlih stanica epiderme (površinskog sloja kože). Bogata formula intenzivno revitalizira lice tijekom spavanja i kožu ostavlja mekom, hidratiziranom i obnovljenom. Pogodna je za simptome suhe kože uzrokovane bolestima kao što je psorijaza.

 

 

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close