Kako make up na očima učiniti postojanim?

Ovaj problem se najčešće događa zbog masnih kapaka, a najbolji ‘pomagači’ u takvim slučajevima su korektor i puder te baze za sjenilo koje će fiksirati i držati vaš make up gdje mu je i mjesto.

Baze za sjenilo

Baze za sjenilo najčešće dolaze u kremastom obliku koji sprječava klizanje sjenila u pregib kapka i produljuje njegovu trajnost, sjaj i intenzitet boje. Sjenilo se lakše nanosi, razmazuje i dulje traje. Sprječava se rasipanje proizvoda te je ovaj proizvod idealan za osobe s kontaktnim lećama.

 

Izražajnija boja

Kremastu bazu razmažite na željeno područje i pričekate nekoliko trenutaka da se osuši. Dalje je procedura jednostavna – samo nanesete sjenilo na željeni način. Boja je izražajnija, postojanija, iako doduše, malo teža za razmazivanje, jer se čestice brzo vežu uz bazu.

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close