Ožujsko otvara ‘pop-up’ gajbu za obožavatelje nogometa

Žuju znamo kao već dobro poznatog partnera hrvatske nogometne reprezentacije i velikog prijatelja nogometa i hrvatskih navijača, što će se nastaviti i ove godine. Ponosno sponzoriraju i novu nogometnu himnu „8 slova“ Zaprešić Boysa i Opće opasnosti. Ove godine Ožujsko fanovima nudi još bolje sportsko iskustvo.

U središtu Zagreba (Gajeva 2) u sklopu Croatian fan embassy zone ‘Mi Hrvati‘ Ožujsko postavlja veliku pivsku gajbu. Narednih mjesec dana bit će omiljena lokacija za obožavatelje nogometa. Radi se o ekskluzivnom ‘pop up’ prostoru za praćenje nogometnih utakmica. Zona je za tri osobe koje u gajbi imaju potreban mir i koncentraciju za navijanje, komentiranje i pozorno praćenje svake utakmice. Na raspolaganju su im i hrana po izboru, omiljena Žuja i prikladni gadgeti. Sve će biti u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama.

Kako se prijaviti za navijanje u Ožujsko gajbi?

Prijave za gajbu su na službenoj Facebook stranici Ožujskog piva kroz nagradni natječaj. Morat ćete biti kreativni i opisati kako izgleda navijanje za hrvatsku reprezentaciju s dva prijatelja ili dvije prijateljice koje bi poveli u Žujinu gajbu. Ekskluzivna mogućnost gledanja utakmica u gajbi bit će na raspolaganju i korisnicima mobilne aplikacije.

Već godinama Žuja se trudi ostvariti najbolje navijačko ozračje u Hrvatskoj u kafićima, fan zonama, na stadionima, na trgovima i ulicama. Upravo takvo ozračje žele stvoriti i u središtu Zagreba, na glavnom gradskom trgu i u svojoj Gajbi. Gajba postaje utočište u kojem će se, uz dobro pivo i ukusne zalogaje, gledati utakmice predstojećeg nogometnog prvenstva.

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close