Otvoren prvi potpuno digitalizirani coffee store u Hrvatskoj – Franck Snogoo

U zagrebačkoj Ilici 38 otvoren je prvi digitalizirani Franck Snogoo store. Riječ je o suvremenom walk-in-storeu u kojem će Zagrepčani, ali i turisti, od 0 do 24h moći kupiti šalicu vrhunske Franck kave za van, te ostale tople i hladne napitke, ali i sendviče, kolače, svježe cijeđene sokove te razne grickalice.

Bogatstvo čak 36 različitih okusa

Franck Snogoo store u svojem prostoru nudi više od 36 različitih napitaka od kave poznatih Franck brendova Superiore, Stretto i 125 edition, dostupne iz tri profesionalna samoposlužna aparata za kavu. Svi oni donose jedinstveno iskustvo ispijanja kave zahvaljujući atraktivnom vizualnom izgledu, tehničkim inovacijama i visokoj kvaliteti espressa koju osigurava vacuum sustav, pritom uvijek čuvajući svježe espresso zrno koje jamči kako će kvaliteta napitka uvijek biti iznimna i na razini profesionalnih ugostiteljskih objekata.

Samoposlužni aparat od 0-24!

Kako bi svaki posjetitelj Snogooa pronašao nešto za sebe, Franck je osigurao i vrhunski samoposlužni aparat s ugrađenom hladnom jedinicom koja poslužuje osvježavajući ice coffee te cappuccino u više različitih okusa. Svoj omiljeni napitak ovdje mogu pronaći i ljubitelji macchiata u kojem se može uživati na brojne načine tijekom dana i u svakoj prilici.

Nezaboravno digitalno iskustvo 

Prvi potpuno digitalizirani Franck Snogoo store u Hrvatskoj posjeduje i nekoliko digitalnih noviteta, poput Digital Signagea, velikog centralnog ekrana s touch screenom i sustavom za navigaciju te prikazivanje sadržaja koji je vezan uz sam prostor. Moderan ekran također će prikazivati tijek kupovine te upoznati kupce s ostalim novitetima. Uz to, donosi i zanimljive kvizove te nagradne igre za kupce i ljubitelje Franck proizvoda. Snogoo store je, osim toga, opremljen mirisnim i glazbenim sustavom koji dodatno upotpunjuju atmosferu i iskustvo kupovine u prvom digitaliziranom Franck Snogoo storeu.

Zanimljivost su svakako i dva holofan ventilatora u izlogu, s animacijama koji posebno dolaze do izražaja tijekom noći. Od kave, okruženja do noviteta, sve je u Snogoo storeu u potpunosti podređeno nezaboravnom iskustvu ispijanja kave. Franck se pobrinuo i za to da je Snogoo i eco-friendly te u skladu s najvišim higijenskim standardima.

Jedinstvena Snogoo aplikacija za bezgotovinsko plaćanje i program vjernosti

Inače, samoposlužni Franck Snogoo aparati dostupni su na više od 2000 lokacija diljem Hrvatske uz daljnje širenje mreže te podržavaju sve oblike plaćanja, uključujući beskontaktno kartično plaćanje i plaćanje putem aplikacije.

Kupci mogu besplatno preuzeti Snogoo aplikaciju te postati članovi loyalty kluba te tako prikupljati nagradne bodove, koje je kasnije moguće iskoristiti za besplatnu konzumaciju proizvoda u storeu. Snogoo aplikacija je user-friendly te korisnicima omogućuje jednostavno korištenje, nadoplatu sredstava za plaćanje i beskontakno plaćanje. Svaka kupovina putem aplikacije i walleta donosi bodove koji se mogu zamijeniti za besplatnu konzumaciju, a moguće je i upisivanje promo kodova kojima Snogoo daruje svoje korisnike, a koje mogu iskoristiti za besplatnu kavu s nogu.

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close