Otkrijte kako bi vam stajala kratka kosa

Kratka kosa veliki je trend u 2019. godini. Sve vaše omiljene poznate osobe imaju bob i lob frizure i na tome ste im pozavidjele? To je odličan razlog da i vi odete kod frizera i promijenite svoj stil.

Dakle, definitivno ste odlučili da odlazak frizeru ovaj put ne uključuje samo šišanje vrhova, već puno više od toga, ali vas je u međuvremenu uhvatila panika? Ne znate hoće li vam takva frizura uopće pristajati? Donosimo sjajan trik uz koji ćete moći to provjeriti brzo i lako. Zgrabite ravnalo, olovku i ogledalo i pripremite se kako biste saznali sudbinu. Sve što trebate učiniti je stati ispred ogledala i provjeriti možete li vidjeti bočnu stranu svog lica. Zatim olovku držite vodoravno naspram svog lica tako da njom dodirujete bradu, a ravnalo postavite ispod uha i neka se dodiruje s olovkom. Izmjerite udaljenost između dna ušne resice do vrha olovke.

Ako mjerenje pokazuje ispod 5.7 cm, čestitamo, vaša sljedeća frizura je bob! Ako ravnalo pokazuje malo veći broj, preporučujemo da vam kosa bude duljine malo preko ramena.

Nije vam jasno kako je moguće da ovaj trik stvarno funkcionira?

Giles Robinson je zaposlenik John Friede, branda koji već 30 godina pomaže ljudima diljem svijeta ostvariti kosu iz snova. On tvrdi da ključan faktor u tome hoće li vam odgovarati kratka frizura ovisi o kutu vaše čeljusne kosti, a ne o obliku lica. Naravno, to je samo opće pravilo, a kosa je vaša i s njom možete raditi štogod želite. Sretno!

 

 

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close