Novi Nina Ricci miris donosi osjećaj zlata na koži

L’EXTASE CARESSE DE ROSES

Nina Ricci parfem

Intenzivan i lagan

2015. godine, Nina Ricci otkrila je ”ženski san”: L’extase. Djelo Francisa Kurkdjiana, mošusno cvjetni miris koji budi sva ženska osjetila, a 2016. Nina Ricci širi taj intiman doživljaj na Eau de Parfum Legere L’extase Caresse de Roses.

Eau de Parfum Legere L'extase Caresse de Roses

Nakit na koži

Ružičasta  bočica u obliku Nina Ricci clutch torbice ovog puta je ukrašena posebnim detaljem. Nakit na bočici novog L’extase Caresse de Roses inspiriran je legendarnom Calisto narukvicom koju je dizajnirao Guillaume Henry za svoju prvu Nina Ricci kolekciju. L’extase Caresse de Roses sadrži bazne note L’extase no ima dodatni efekt baršuna i obavila se zlatnom narukvicom.

Laetitia Casta za L'extase

Zagrljaj

Nakon L’extase mirisa u 2015., parfumer Francis Kurkdjian je ponovno zaslužan za novu kreaciju Nina Ricci mirisa. Eau de Parfum Legere stapa se s kožom baš kao nakit. Mošusno cvjetni bouquet, lagane ali snažno izražene senzualnosti izaziva nalet ženstvenosti. Erotični potpis mirisa čine dva akorda koji se međusobno nadopunjuju. U prvom akordu stapaju se esencija bugarske ruže i absolute turske ruže sa svježinom božura i notama ljubičice, a kao u zagrljaju obavija ih dašak senzualnog mošusa.

L'EXTASE CARESSE DE ROSES

Sloboda ženstvenosti

To više nije samo uloga, sada je to inkarnacija: Laetitia Casta je L’extase. Slobodna, intuitivna i prirodno lijepa. Francuska glumica poziva žene, sve žene, da se prepuste svojim željama i otvore prema svojoj apsolutnoj ženstvenosti.

Laetitia Casta je L'extase

Cijene:

L’extase Caresse de Roses Eau de Parfum Legere  30 ml – 422,00 kn

L’extase Caresse de Roses Eau de Parfum Legere  50 ml – 578,00 kn

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close