Noćni peeling za svjež jutarnji izgled kože

Ekstrakt ljuske kvinoje po prvi je put upotrijebljen u proizvodu za njegu kože lica kao ključni sastojak noćnog tretmana protiv starenja. Kiehl’sov inovativni Dermatologist Solutions Nightly Refining Micro-Peel Concentrate osigurava ubrzano obnavljanje stanica, poboljšava teksturu, ujednačava ton kože i daje joj zdraviji sjaj.

Kiehls Micro peel concentrate

„Nakon namakanja sjemenki kvinoje, uočili smo da su ljuske nabubrile”, podijelila je s nama Roberta Weiss, direktorica Odjela za inovacije proizvoda tvrtke Kiehl’s Since 1851. „Ta nas je spoznaja dovela do otkrića o iznimnim eksfolijacijskim svojstvima ljuski kvinoje. Ono što smo nekad smatrali otpadom postalo je jedinstveno znanstveno otkriće.”+

 

Odgovor na dva neriješena pitanja u vezi njege kože:

Starenjem se usporava proces ljuštenja kože i tekstura rožnatog sloja (stratum corneum) postaje sve neujednačenija. Smanjuje se i hidratacija, uslijed čega koža počinje samo mjestimično odražavati svjetlost na površini i ispod nje. Rezultat: umorna koža bez sjaja, s izraženijim sitnim borama, nejednakog tona i grublje teksture.

Industrija proizvoda za njegu kože pokušava riješiti ove znakove starenja na mnogo načina, a kemijski peelinzi jedan su od najpopularnijih i najučinkovitijih tretmana.

Kiehls Nightly Refining Micro Peel Concentrate

„Iako su kemijski peelinzi jako popularni, nisu bez mane,”pojašnjava dr. Adam Geyer, Kiehl’sov dermatolog savjetnik. „Njihova učinkovitost nije upitna, ali može dovesti do pojave simptoma osjetljivosti kože kao što su crvenilo, nadraženost, postupalna ili periorbitalna hiperpigmentacija, ožiljci. Mnogim je pacijentima previsoka cijena, s obzirom na to da jedan tretman kemijskim peelingom košta između 600 i 900 USD. Nadalje, prije tretmana se poduzimaju potrebne pripreme i mjere kako bi se osigurala učinkovitost stručnog dermatološkog tretmana i smanjila osjetljivost kože nakon peelinga.”

Zbog navedenih je nedostataka došlo do razvoja kozmetičkih peelinga za kućnu uporabu. Oni su jeftiniji, no nisu jednako učinkoviti i često su povezani s rizikom od smanjene tolerancije kože, što uzrokuje nadraženost i crvenilo.

Nadalje, često se događa da kućni tretmani rezultiraju težim komplikacijama nego tretmani pod stručnim liječničkim nadzorom. Kako bi udovoljili potrebama kupaca koji su u potrazi za cjenovno prihvatljivim i blagim kućnim peelinzima, kao i onima kojima je bitna visoka učinkovitost dermatoloških tretmana, Kiehl’sovi su stručnjaci upotrijebili ekstrakt ljuske kvinoje u kombinaciji s voćnim kiselinama, ekstraktom kaktusa i fitinskom kiselinom i kreirali koncentrat Nightly Refining Micro-Peel Concentrate.

Ova inovacija pruža mnoge blagodati koži:

  1. predstavlja učinkoviti noćni tretman protiv starenja za kućnu primjenu
  2. daje odlične rezultate i poboljšava toleranciju kože, uz brži oporavak u odnosu na tretman u dermatološkoj ordinaciji.

 

Kiehls Nightly Refining Micro Peel Concentrate 2

Nightly Refining Micro-Peel Concentrate je pogodan za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu. Svaku večer nanesite 2-3 kapi koncentrata na čistu kožu prije odgovarajućeg seruma i hidratantne kreme.

Informativna cijena: Nightly Refining Micro-Peel Concentrate 30ml ~ 375 kn

 

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close