Njegovo visočanstvo – tuš za oči

Jedan od najboljih načina za naglasiti oči je svakako onaj s tušem, ali žene se često susreću s problemima oko njegovog nanošenja, bez obzira u kojoj formi on došao.

tuš za oči

Tanka linija ili dramatični cat eye mogu dati cijelom looku dozu glamura, ali samo ako je tuš nanesen precizno i – savršeno.

Koji tuš odabrati?

Postoje razne vrste tuševa: klasični, tuš u flomasteru i u gelu, a upravo razlika u teksturama čini i razliku kod samog nanošenja. Klasični tuš dolazi u izdanju s tankim kistom koji vam omogućava iscrtavanja preciznih tankih linija, dok se kremasti i tuševi u gelu nanose posebnom četkicom. Onaj u obliku flomastera savršen je odabir za početnice u nanošenju tuša jer se njime lakše rukuje.

Nemojte nikako zaboraviti kako određeni oblik očiju zahtjeva i određeni način nanošenja tuša. Tako velike oči najbolje izgledaju s izraženijim i debljim linijama, dok sitne oči idealno pašu uz elegantnu tanko izvučenu crtu tušem.

vrste tuševa za oči

Mala tajna kako najbolje naglasiti oči je da kombinirate crnu olovku ili crno sjenilo uz sami korijen trepavica te liniju tušem nanesete od vanjskog dijela kapka. Što više izvlačite liniju, dobivate dramatičniji dojam tako da pripazite da ipak ne izgledate za poslovne prilike preupadljivo.

Po pitanju boja, kod tuševa je skoro jednaka ponuda kao i kada su sjenila u igri, ali crni tuš je uvijek najbolji i najpouzdaniji odabir. Ipak, prepustite se igri make upom i kombiniranju razigranih i upadljivih boja i mat te metalik finishu koji određeni tuševi pružaju.

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close