Tretmani ljepote koje možete napraviti u pauzi za ručak!

Tretmani ljepote

 

Tretmani ljepote koje donosimo ne zahtijevaju puno vašeg slobodnog vremena. Možete ih koristiti u svoje slobodno vrijeme nakon posla ali i u pauzi za ručak! S obzirom na vrijeme u kojem živimo odnosno nedostatak vremena teško se je nekad natjerati se na tretmane ljepote. Svi želimo dobro izgledati ali nakon posla često želimo samo doći doma odmoriti. Ili izaći na piće ili večeru s društvom.

Iz tog razloga sjetili smo se koji tretmani ljepote ne iziskuju puno vremena a imaju vidljive efekte. I naravno suzili na one gdje nakon tretmana možete normalno nastaviti sa svojim aktivnostima. Nadamo se da će vas potaknuti!

 

TRETMANI LJEPOTE

Smanjite pore za 30 minuta!

Najbolji način da smanjite izgled pora je iskopati svu prljavštinu koja ih čini vidljivima. To je ono što neinvazivni, nekirurški tretman za njegu kože, HydraFacial može učiniti za pola sata. HydraFacial spaja klinički piling s infuzijom seruma uključujući hijaluronsku kiselinu za povećanje volumena.

HydraFacial koristi drevnu tehniku ​​limfne drenaže za smanjenje upale i začepljenja, a rezultat je pojava manje natečenosti, uz manje pore.

 

Limfna drenaža za smanjenje otečenosti

Tretmani ljepote

Limfna drenaža potiče prokrvljenost tkiva, razgradnju celulita i smanjuje obujam. Odlično kod limfne drenaže je da nisu potrebne pripreme. Sve što treba napraviti je opustiti se i uživati u tretmanu. Tretman uključuje 30 minuta drenaže u limfnim hlačama. Za vrijeme tretmana mijenjanju se 3 programa uz pomoć kojih se želi postići što bolji drenažni efekt te izbacivanje toksina iz tijela. Tretman možete napraviti u vrijeme pauze za ručak te odmah nakon nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

 

PRP terapija protiv opadanja kose (vlastitom krvlju)

Tretmani ljepote

Postoje brzi tretmani u ordinaciji koje možete obaviti u trenu. Plazma bogata trombocitima ( PRP ) je novija terapija za gubitak kose. Ubrizgava se u područja stanjivanja na tjemenu. Faktori rasta i drugi proteini u trombocitima hrane folikul dlake i potiču rast kose.

Tretman se izvodi brzo i jednostavno i ne zahtijeva vrijeme oporavka. Cijeli postupak traje od 15-20 minuta i možete očekivati ​​da ćete početi vidjeti rezultate između četiri i osam mjeseci. Najčešće se koristi i lokalni anestetik kako bi se izbjegla eventualna nelagoda kod pacijenta.
Jedino što trebate računati je da će vam prije tretmana izvaditi 10 do 20 ml vaše krvi.

 

Lasersko uklanjanje dlaka

Tretmani ljepote

Iako ih na glavi želimo što više, na ostatku tijela uglavnom ih želimo riješiti. Lasersko uklanjanje dlaka najbolje je za klijente koje žele postići što dugotrajniji osjećaj glatke kože. Čak i ako vas muči problem uraslih dlaka, ovo je dobro rješenje. Nakon samo nekoliko tretmana možete zaboraviti na bolne procese koje urasle dlake znaju uzrokovati.
Tretman malog područja, kao npr. područje iznad gornje usne, može potrajati svega par minuta.
Za veća područja, poput leđa, i nogu to može potrajati i do sat vremena.

 

Tretmani ljepote uključuju i zube : čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje

Zubne naslage (zubni plak) u ustima se neprestano stvara, kada se nakupe mogu postati opasne za zube i desni. Čišćenje zubnog kamenca podrazumijeva uklanjanje svih naslaga na zubima: kamenac, plak, ali i pigmentacije od hrane i pušenja.
Pjeskarenje zubi se odnosi na uklanjanje žutih i tamnih mrlja na zubima nastalih uslijed učestalog konzumiranja cigareta, kave, čajeva i drugih tamno obojenih pića koji dugoročno ostavljaju mrlje na zubima.

Iako je čišćenje zubnog kamenca malo neugodno, oba postupka bi trebala biti potpuno bezbolna. Svakako je prije pjeskarenja potrebno ukloniti zubni kamenac kako bi se dobili najbolji rezultati.

 

Prije nego se odlučite za tretmane provjerite stručnost, recenzije i blizinu lokacije da možete izračunati vrijeme koje vam je potrebno. Također možete i objasniti da ste u pauzi i da vam je bitno da završite u roku koji ste namijenili.

Tretmani ljepote koje smo predložili nisu namijenjena trudnicama i dojiljama. Trudnice i dojilje se obavezno moraju savjetovati sa liječnikom ukoliko žele koristiti navedene tretmane.

POVEZANO: Na što obratiti pažnju kada kupujete anti-age dodatke?