Felce Azzurra – za duge i opuštajuće kupke

Jesen i zima su idealna godišnja doba za duge i opuštajuće kupke. Prema legendi, Kleopatra je uživala u kupkama s dodatkom meda i mlijeka i na taj način njegovala kožu.

Zašto i vi ne biste razmazili svoju kožu kupkom koja jednostavno opušta?

Cvjetovi lavande su jedan od mediteranskih simbola za relaksaciju i kroz povijest su se koristili u kupkama za smirivanje tijela i duha.  Blagi miris lavande otklanja napetost, smiruje i opušta te je idealan je za stresne dane i za miran san.

Felce Azzurra vam predstavlja novitet ove jeseni – kupka SWEET RELAX u kojoj je stvorila nove predivne mirisne note miješajući miris cvijeta lavande s potpuno neočekivanim sastojkom… MEDOM.

Svima su dobro poznate blagodati meda kao prirodnog zaslađivača i dodatka prehrani. Uz ta svojstva, med je i odlično hidratacijsko sredstvo – veže i zadržava vodu. Zato su kupke s dodatkom meda idealne u hladnijim mjesecima kad je koža sklona isušivanju i potrebna joj je posebna njega.

Lavanda, poznata po svojim opuštajućim svojstvima u kombinaciji s medom pruža navalu pozitivne energije za nježnu i mirisnu kožu.

Grejp, dinja, šumsko voće, omekšavajući med, miris lavande, razno cvijeće… sve pomiješano u predivnim omjerima kako bi se stvorio savršen miris.

Felce Azzurra nudi kompletnu liniju svakodnevnih proizvoda za njegu tijela, pa tako u ponudi možete naći pjene za kupanje, gelove za tuširanje, tekuće sapune, mirisne pudere i dezodoranse.

Njihove nježne formule temelje se na jednostavnim, prirodnim sastojcima i neponovljivim, jedinstvenim mirisima  za njegovanu kožu svaki dan!

Kupku SWEET RELAX možete kupiti po cijeni od 24,90 kn.