Jadranska spužva za njegu kože

Jadranska spužva stoljećima je poznata kao kraljica među spužvama. Zbog sporog rasta gušća je u odnosu na druge vrste morskih spužvi, te ima najveću moć upijanja. Elastična vlakna morske spužve bogata su organskim jodom.

Jadranska spužva je poznata po svojoj beskom­promisnoj jedinstvenoj kvaliteti još od antičkih vremena zahvaljujući uvjetima koji vladaju u na­šem moru. Strujanje vode omogućuje tijelu spu­žve polagan rast koji je zaslužan za njenu gustu teksturu.

Jedinstvene fine pore jadranske spužve stvaraju gustu pjenu prilikom kupanja ili tuširanja. Povr­šina spužve je meka i svilenkasta na dodir, a bar­šunasti osjećaj na koži pruža najluksuznije isku­stvo kupke.

 

Njega lica i tijela spužvom

Spužvu za čišćenje lica možete koristiti za nježno umivanje lica. Svojom teksturom pruža koži blagi piling i uklanja sve nečistoće s površine kože. Može se koristiti i za nanošenje preparata kao što su maske ili podloge na lice, ali i za nježno ukljanjanja make-upa.

 

Volo spužve i sapuni

Volo spužve za njegu kože iznimno su nježne i meke, vrlo fine teksture i baršunastog dodira zbog čega su pogodne za osjetljivu kožu lica te su idealne za najnježniju kožu djece i beba.

 

Spužva za njegu lica

Vrlo fine teksture i nježne žute boje, idealna je za prirodnu njegu lica. Pogodna je za korištenje uz sve preparate za njegu kože, ali i bez njih. Idealna je za njegu osjetljive kože te njegu kože beba i djece.

Jednostavno se održava i može se višekratno upotrebljavati. Spužve za njegu lica su veličine 7 cm.

Spužva za njegu tijela

Vrlo fine i nježne structure, baršunasta na dodir, ova će spužva svako kupanje ili tuširanje pretvoriti u luksuzni spa tretman. Stvara bogatu pjenu i može se koristiti s bilo kojim preparatom za tuširanje, ali i bez njega. Idealna je za održavanje i vrlo dugotrajna. Pogodna je za osjetljivu kožu i kožu najmlađih.

Sapuni

Jadranska spužva fina silk, uronjena je u ručno izrađeni sapun oplemenjen mirisom lavande i karite maslacem (shea butter), te mango i kakao maslacem.

Prilikom kupanja ili tuširanja spužva u sapunu stvara mirisnu kremastu pjenu. Nježan piling ostavlja kožu svilenkastom na dodir.

Mirisi: Grožđe, Med I Mlijeko I Lavanda

Saznajte više na www.volo.hr.