BIO BEAUTÉ® BODY

BIO BEAUTÉ® by NUXE predstavlja liniju certificirane ORGANSKE njege za tijelo, koja kombinira tonizirajuće djelovanje ekstrakta citrona s Korzike s organskim biljnim uljima koja savršeno odgovaraju koži.

Uzbudljiva svakodnevna poslastica za vraćanje tonusa koži i obnovu njezinog poleta.

BIO BEAUTÉ by Nuxe

U procesu razvoja ove nove linije, NUXE je za svoju organsku liniju odabrao sastojke na temelju njihovih svojstava, ali i njihovog porijekla, u skladu s politikom održivog razvoja:

Kad god je moguće, biramo sirovine od lokalnih dobavljača, fair-trade mrežu i odgovorne proizvođače. Pažljivo birani partneri koji uljepšavaju kožu samo najboljim sastojcima iz svijeta prirode.

Oslobađajući sastojci za tijelo koje se osjeća
“UGODNO U SVOJOJ KOŽI”

Isprobana i testirana biljna ulja, pretvorena u aktivne, jedinstvene teksture, zajedno s tonizirajućim ekstraktom citrona s Korzike, jednostavno će razmaziti vašu kožu.

Uljni ekstrakt ORGANSKOG CITRONA S KORZIKE: koncentrat za vraćanje tonusa koži

Upravo na Korziki gdje je citron (lat. Citrus medica vulgaris) jedna od autohtonih biljaka i najstarijih voćaka (ujedno i prastari rođak limuna), NUXE je pronašao lokalnu udrugu proizvođača organskog citrona koji su stekli reputaciju po visokoj kvaliteti svojih proizvoda: voće nije tretirano nikakvim kemikalijama, a prilikom berbe se bere ručno.BioBeaute citron

Dobiven namakanjem cijelog ploda u organskom ulju suncokreta kroz period od 12 sati, uljni ekstrakt citrona s Korzike sadrži dragocjene elemente za kožu:
– esencijalne masne kiseline iz ulja suncokreta (omega-6)
– antioksidativna tonizirajuća svojstva citrona, dobivena iz njegovih citroflavonoida (flavonoidi pronađeni samo u korici citrusnog voća).

ORGANSKA BILJNA ULJA savršeno kompatibilna s našom kožom

Ulje suncokreta, sezama, makadamije: bogata su esencijalnim masnim kiselinama, a njihova izuzetna biokompatibilnost s kožom omogućava savršenu difuziju aktivnih sastojaka uljnog ekstrakta citrona.

Aktivni miris sa 7 ESENCIJALNIH ULJA

BioBeaute esencijalna uljaUzbudljiv i osvježavajuć miris citrusa stvoren je suptilnom kombinacijom 7 esencijalnih ulja (citron, tahićanska limeta, naranča, gorka naranča, egzotična verbena, bijeli grejp i crveni cedar). Citrusne note omekšane su dodirom vanilije u svojoj bazi, stvarajući slatku punoću mirisa… Ova slasna citrusna senzacija prožeta je toplim zrakama mediteranskog sunca. Uz neodoljiv užitak mirisa, esencijalna ulja ujedno pružaju koži jedinstveno djelovanje, zahvaljujući svojim tonizirajućim svojstvima. Esencijalna ulja stimuliraju cirkulaciju kože, pružajući ugodan osjećaj lakoće.

Nova BIO-BEAUTÉ® by NUXE linija za njegu tijela:
Svakodnevni užitak za meku, svježu i toniziranu kožu

Rođene iz jedinstvene organske  ekspertize Laboratorija NUXE, teksture nove BIO BEAUTÉ® by NUXE Body linije pružaju koži neke nove osjećaje. Inovativne, božanstvene i topive aktivne teksture za pojačanu učinkovitost i brzo upijanje… San svake žene!

24-satna hidratantna i tonizirajuća gel-krema

s ekstraktom citrona s Korzike i organskim uljem makadamije

Promjenjiva tekstura ove inovativne gel-kreme, mijenja se u dodiru s kožom kako bi omogućila trenutno upijanje. Njezin osvježavajući, tonizirajući i stimulirajući efekt, zahvaljujući vodici organske metvice i citrona s Korzike, idealan je za nanošenje ujutro nakon tuširanja.

Za ultra mekanu kožu dodano je hranjivo i omekšavajuće organsko ulje makadamije koje se upija u roku od nekoliko sekundi, ne ostavljajući masne tragove na koži. Ovo je ulje iznimno bogato jednostruko zasićenim masnim kiselinama (oleinska i palmitoleinska kiselina) koje hrane i omekšavaju kožu.

BioBeaute Body Toning Moisturising Express Cream-Gel decor

Biljni glicerin sačinjen od organskih ulja sjemena Karanja, Mahwa (korišteno u ajurvedskoj farmakopeji) i Jatropha (ljekovita biljka iz Središnje Amerike) posjeduje veliku sposobnost u zadržavanja vode u koži te sprječava dehidraciju.

Cijena, 200 ml: 123 kn

Rezultati učinkovitosti njege potvrđeni od strane dobrovoljaca pod nadzorom dermatologa:

 • Tekstura je ultra-osvježavajuća: za 96% (3) korisnika
 • Ne ostavlja masni trag na koži: za 96% (3) korisnika
 • Toniziran izgled kože: + 25.4% (4)
 • 24-satna hidratacija (5)

Odgovoran uzgoj i ORGANSKI biljni glicerin

Naš organski glicerin sastoji se iz ulja dobivenih iz Karanja, Mahwa i Jatropha sjemenki uzgojenih u Indiji. Odluka da koristimo upravo ta ulja umjesto jestivih ulja (soja, kikiriki) vođena je prioritetima u prehrani Indije: uzgoj ovih usjeva ne odvlači uzgajivače od uzgoja jestivih ulja za prehranu stanovništva, te ne oduzima zemlju potrebnu za uzgoj prehrambenih kultura u industrijske svrhe.

Ova ulja čak imaju pozitivan učinak na okoliš: proizvode u polu-pustinjskim područjima

gdje se potiče uzgoj ovih vrsta zbog njihovog doprinosa obogaćivanju tla.

Hranjivo i tonizirajuće svilenkasto ulje

s ekstraktom citrona s Korzike i organskim uljem sezama

Kao stvoreno za masažu, ovo neodoljivo ulje topi se u dodiru s kožom i trenutno upija, omogućavajući da se brzo odjenete nakon primjene. Pruža svilenkasti osjećaj na koži.

Ekstrakt citrona s Korzike pruža tonizirajuće djelovanje na duh i tijelo.

Organsko ulje sezama, bogato vitaminom E (priznatim antioksidantom), sezaminom, sezamolinom i omega-9 kiselinom, čuva zaštitnu barijeru kože – za kožu ‘poput svile’.

BioBeaute Body Toning Nourishing Satin Touch Oil decor

Cijena, 100 ml: 135 kn

Rezultati potvrđeni od strane dobrovoljaca pod nadzorom dermatologa:

 • Koža je intenzivno nahranjena: za 84% (6) korisnika
 • Koža ima svilenkast dodir: za 88% (6) korisnika
 • Zaglađen izgled kože: + 43.9% (7)
 • Čvrstoća kože: + 34.3% (7)

​Ulje sezama dobiveno iz organske fair-trade trgovine

Uzgojene na organskim farmama, sjemenke sezama dobivene su iz organske fair-trade mreže proizvođača s Malija. Prvo hladno prešanje omogućava dobivanje ulja bez upotrebe bilo kakvih otapala ili kemikalija.

24-satni osvježavajući roll-on dezodorans

s ekstraktom citrona s Korzike i 10 esencijalnih ulja

Ultra-osvježavajuća tekstura novog, organskog dezodoransa garantirano ne ostavlja bijele tragove na koži, niti žute mrlje na odjeći. Sadrži izrazito svježe i pročišćavajuće sastojke:

10 esencijalnih ulja

 • Citron, naranča, pačuli, kardamom, klinčić, guaiac drvo, cedar: s pročišćavajućim svojstvima koja sprječavaju razvoj bakterija.
 • Elemi (Filipini), Bucchu (Južna Afrika), sandalovina: s omekšavajućim svojstvima za kožu.

5 cvjetnih vodica s astrigentnim, čistećim, omekšavajućim i pročišćavajućim svojstvima:  lavanda, ružmarin, kadulja, paprena metvica, matičnjak:

Prah škroba upija suvišnu vlažnost na površini kože, aloe vera smanjuje iritacije i osjećaj neugode na koži. Formula bez alkohola i aluminijevih soli.

BioBeaute Body Refreshing Deodorant decor

Cijena, 50 ml: 65 kn

Rezultati potvrđeni od strane dobrovoljaca pod nadzorom dermatologa:

 • Proizvod ne ostavlja bijele tragove: za 100%(8) korisnika
 • Proizvod ne ostavlja osjećaj vlažnosti na koži: za 85%(8) korisnika
 • Dokazana 24-satna učinkovitost dezodoransa(9)

 

(1)Test korištenja pod nadzorom dermatologa na 21 dobrovoljcu tijekom 28 dana korištenja 2 puta tjedno. % zadovoljstva.

(2) Test korištenja pod nadzorom dermatologa na 21 dobrovoljcu tijekom 28 dana korištenja 2 puta tjedno. % poboljšanja procijenjen od strane dobrovoljaca.

(3)Test korištenja pod nadzorom dermatologa na 26 dobrovoljaca tijekom 28 dana korištenja 2 puta dnevno. % zadovoljstva.

(4)Test korištenja pod nadzorom dermatologa na 26 dobrovoljaca tijekom 28 dana korištenja 2 puta dnevno. % poboljšanja procijenjen od strane dobrovoljaca.

(5)Instrumentalni test na 10 dobrovoljaca.

(6)Test korištenja na 56 dobrovoljaca tijekom 28 dana svakodnevnog korištenja.

% zadovoljstva.

(7)Test korištenja pod nadzorom dermatologa na 23 dobrovoljca tijekom 28 dana svakodnevnog korištenja. % poboljšanja procijenjen od strane dobrovoljaca.

(8)Test korištenja pod nadzorom dermatologa na 20 dobrovoljaca tijekom 28 dana svakodnevnog korištenja. % zadovoljstva.

(9)Test mirisa proveden na 20 dobrovoljaca 24 sata nakon nanošenja proizvoda.

 

Bio Beauté® by NUXE proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.nuxe.hr