Ožujsko otvara ‘pop-up’ gajbu za obožavatelje nogometa

Žuju znamo kao već dobro poznatog partnera hrvatske nogometne reprezentacije i velikog prijatelja nogometa i hrvatskih navijača, što će se nastaviti i ove godine. Ponosno sponzoriraju i novu nogometnu himnu „8 slova“ Zaprešić Boysa i Opće opasnosti. Ove godine Ožujsko fanovima nudi još bolje sportsko iskustvo.

U središtu Zagreba (Gajeva 2) u sklopu Croatian fan embassy zone ‘Mi Hrvati‘ Ožujsko postavlja veliku pivsku gajbu. Narednih mjesec dana bit će omiljena lokacija za obožavatelje nogometa. Radi se o ekskluzivnom ‘pop up’ prostoru za praćenje nogometnih utakmica. Zona je za tri osobe koje u gajbi imaju potreban mir i koncentraciju za navijanje, komentiranje i pozorno praćenje svake utakmice. Na raspolaganju su im i hrana po izboru, omiljena Žuja i prikladni gadgeti. Sve će biti u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama.

Kako se prijaviti za navijanje u Ožujsko gajbi?

Prijave za gajbu su na službenoj Facebook stranici Ožujskog piva kroz nagradni natječaj. Morat ćete biti kreativni i opisati kako izgleda navijanje za hrvatsku reprezentaciju s dva prijatelja ili dvije prijateljice koje bi poveli u Žujinu gajbu. Ekskluzivna mogućnost gledanja utakmica u gajbi bit će na raspolaganju i korisnicima mobilne aplikacije.

Već godinama Žuja se trudi ostvariti najbolje navijačko ozračje u Hrvatskoj u kafićima, fan zonama, na stadionima, na trgovima i ulicama. Upravo takvo ozračje žele stvoriti i u središtu Zagreba, na glavnom gradskom trgu i u svojoj Gajbi. Gajba postaje utočište u kojem će se, uz dobro pivo i ukusne zalogaje, gledati utakmice predstojećeg nogometnog prvenstva.