Održana mirisna 3. Abeceda ljepote

Prvog vikenda Adventa u Zagrebu u hotel International stigla su najbolja imena estetske industrije posjetiti i sudjelovati na 3. Abecedi ljepote , jedinstvenom beauty događaju festivalu estetike.

U subotu je festival otvorila Sanela Dropulić,futorologinja poduzetništva i direktorica Ženskog poduzetničkog centra.Glazbeni gost na otvorenju bila je Nina Kraljić. Nakon svečanog otvorenja započela je pannel rasprava na temu „Prirodno nasuprot umjetnog“ na kojoj su raspravljali: Ivica Marić,Mario Valentić,Tomislav Vrbanec,mr.Ana Turk i dr.Hrvoje Reil.

Kongres kozmetike  otvorio  je Mario Valentić , a na predavanju razgibao sve prisutne na njihovo opće oduševljenje. Predavanjima u kongresnom dijelu u dva dana trajanja festivala pridružili su se i dr.Jadranko Kovjanić,dr.Matija Miletić, dr.Hrvoje Reil te mnogi drugi.

Ove godine Abecedu ljepote obilježilo je čak 8 MasterClassova koji je započeo glavni parfumer Hrvatske parfemske kuće gospodin Tomislav Vrbanec na temu izrade vlastitog mirisa. Svojim atraktivnim nastupom gospodin Vrbanec privukao je pažnju brojim posjetiteljima,a tjednima unaprijed njegova radionica bila je rasprodana.

Francuska medicinska kozmetika GERnetic privukla je brojne estetske centre , kao i ostali Masteri koji su uslijedili u dva dana festivala. Atraktivan nastup zabilježila je i tvrtka Nugenesis posebnim demo showom kojeg su ovom prilikom napravile prvakinje nail arta.

 

Izlagački dio

Izlagački dio Abecede bio je prepun poznatim brendovima estetike i medicinske kozmetologije iz Hrvatske,Slovenije,Srbije, Italije, Francuske i Danske.

Posebnu pažnju privukao je i poznati zagrebački frizer Ivica Zanetti svojim motivacijskim predavanjem u kongresnom dijelu, na kojeg su se posebno pridružile  i škole izvan Zagreba.

Glavni parfumer Hrvatske parfemske kuće gospodin Tomislav Vrbanec u Zagreb je stigao još u četvrtak kada je svoje predstavljanje imao uživo, a završio je svoj nastup svojim atraktivnim predavanjem u kongresnom dijelu o tome kako izgraditi vlastiti brend mirisa.

Podjelom  nagrada za sudionike kongresnog dijela i izlagače  završili smo 3.Abecedu ljepote.

Nakon ove 3.Abecede ljepote ostao nam je mirisni trag ! Gospodin Tomislav Vrbanec glavni parfumer Hrvatske parfemske kuće, kreirao je parfem posebne recepture i jedinstvenog naziva „Abeceda ljepote „.