Novi mirisni dijalog između žene i muškarca

Giorgio Armani je 1981. osmislio i kreirao Emporio Armani kao urban i energičan brand koji odiše mladošću, slobodom i pozitivnom energijom: nešto eksperimentalnija verzija stila matičnog branda. Emporio Armani se profilirao u liniju za žene i muškarce koji slobodno uživaju u svemu što čine.

2017. je godina za dva nova mirisa koji odražavaju suvremeni način života i obraćaju se novoj generaciji: BECAUSE IT’S YOU i STRONGER WITH YOU.

Dva naziva – dvije fraze kojima započinje ljubavni dijalog predstavljen u nizu kratkih filmova redatelja Fabiena Constanta, u kojima glavne uloge tumače Matilda Lutz i James Jagger. Okosnica ove priče je ljubav – bezuvjetna ljubav koja izaziva radost. Simboliziraju je dva spojena prstena, a savršeno interpretira novi mirisni duo. Matilda i James glume Lauru i Paula, par koji svaki dan iskušava snagu svoje ljubavi.

Filmovi prikazuju tri crtice iz života u kojima Paul i Laura svaku situaciju pretvaraju u pozitivno iskustvo ispunjeno hedonizmom. Ovo je novi dijalog između muškarca i žene: suvremen, pozitivan i uravnotežen.

Ljubav izražena kroz miris

Mirisni duo jednake snage. Jedan, savršeno ženstven. Drugi, raskošno muževan. Komuniciraju, izazivaju i zavode jedno drugo.

Za nju / BECAUSE IT’S YOU

Njezin je miris radostan, slastan, iskričav i jednostavno neodoljiv – poput elegantne kombinacije nerolija i zrele maline. Što očaravajuća mlada žena krije duboko u srcu? Njezin je miris izrazito ženstven, intuitivan i strastven. Odmah vas opija njezin šarm, poput opojnog, sofisticiranog apsoluta ruže. Miris se poigrava njezinim zavodljivim moćima poput igre vanilije i mošusa, otkrivajući nevjerojatnu senzualnost. Hrabar i upečatljiv, njezin miris izražava snažnu želju da se najdražoj osobi izjavi ljubav: BECAUSE IT’S YOU.

Za njega / STRONGER WITH YOU

On je uronjen u sadašnji trenutak i suvremeni način života. Nepredvidljiv je i originalan, poput pikantnog akorda u gornjim notama – spoja kardamoma, ružičastog papra i listova ljubičice. Zrači urođenom elegancijom i mladenačkom ležernošću, koje odražava nota kadulje u srcu mirisa. U komunikaciju unosi dozu senzualnosti, baš poput magnetično privlačnog spoja note Vanilla Jungle Essence™ i slatkog akorda kestena: STRONGER WITH YOU.

Obećanje u bočici

Pročišćene linije i jasni oblici prepoznatljivo su obilježje stila Giorgija Armanija. Bočice ovih mirisa su ponajprije senzualne: zaobljeni oblici i obline podsjećaju na muška ramena i ženske bokove. Jednostavna bočica pročišćenih linija pravo je umjetničko djelo.

Kao poveznica između muškog i ženskog mirisa, okrugao metalni čep daje dodatnu dozu suptilne elegancije. Ispod se nalaze dva spojena prstena, poput tijela isprepletenih u zagrljaju.

Slovo ‘O’ u riječi ‘YOU’ također podsjeća na dva prstena koji simboliziraju bezuvjetnu, strastvenu ljubav.

Together stronger Serija filmova za Emporio Armani

Ideja: ispričati priču o moći ljubavi, energiji istinske povezanosti i nadahnjujućoj snazi zajedništva. O mladiću i djevojci koji se vole svakim dijelom svoga bića, o njihovoj vječnoj ljubavi. Ne o prolaznoj romansi, već o dugogodišnjoj vezi.

Kakva je suvremena ljubavna priča koja je puno više od prolazne zaljubljenosti? Laura i Paul snažni su individualci koji već preko četiri godine uživaju u zajedničkom životu u samom srcu New Yorka. On je pisac, ona ilustratorica. Ona je neovisna žena, a on pravi romantik. Čeznu jedno za drugim i uvijek iznova dokazuju svoju ljubav. U krupnom kadru – na vrhu zgrade ili na krovu žutog taksija.

Moć ljubavi izražena je kroz energične ritmove pjesme Powerful, koju izvode Major Lazer i Ellie Goulding.

Kako bi ispričao ovu priču, Giorgio Armani ovoga je puta umjesto modela odabrao mlade i iznimno talentirane glumce.

Matilda Lutz

Šarmantna 26-godišnjakinja neodoljivog osmijeha rođena je u Milanu. Otac joj je Amerikanac, a majka Talijanka. U seriji filmova za Emporio Armani, Matilda glumi Lauru. Velikih, izražajnih očiju i pomalo promukla glasa, zrači radošću i urođenom elegancijom. Bezbrižna je i vedra, oličenje snažne i neovisne Talijanke.

James Jagger

Ovaj 31-godišnji Britanac koji se rodio u New Yorku pravi je predstavnik svoje generacije. Nakon studiranja se posvetio glumi i sviranju u rock grupi. Prvu je ulogu odigrao u glazbenoj seriji Vinyl redatelja Martina Scorsesea, gdje je tumačio lik Kipa Stevensa, pjevača punk grupe.  U seriji kratkih filmova Together Stronger glumi Paula, plijeneći pozornost upečatljivim pogledom i ležernim stavom. Istovremeno je intrigantan i kompleksan, ali i uvijek spreman za smijeh i zabavu

 

Paul JAMES JAGGER

Laura MATILDA LUTZ

Redatelj

FABIEN CONSTANT

Glazba

POWERFUL

MAJOR LAZER i ELLIE GOULDING

BECAUSE IT’S YOU, ženski miris

 ANNE FLIPO (IFF)

STRONGER WITH YOU, muški miris CÉCILE MATTON (MANE)

 

Novi mirisi branda Emporio Armani bit će u prodaji  od 17. srpnja 2017.

Kratke filmove pogledajte na Beauty Me Facebook stranici.