Giorgio Armani – nova ekspresija radosti

Parfem Giorgio Armani ACQUA di Gioia, elegantna mirisna erupcija posvećenu prirodi i vodi, samom izvoru života predstavljen je 2010., a potom su uslijedila dva nova mirisa, prožeti emocijama i radosnom snagom dvaju elemenata: AIR di Gioia i SUN di Gioia.

Voda, zrak i sunce

Tri snažna elementa neukroćene prirode sada su utkana u novi jedinstveni miris – ove se godine kolekcija širi na beskrajan prostor snova: Sky di Gioia.

Sky di Gioia očaravajuće je iskustvo uronjeno u viziju ljepote i mirisne note koje stvaraju osjećaj spokoja i sreće baš poput zore koja nas uvijek iznova privlači nježnom ružičastom svjetlošću koja se prelijeva iznad mora. To je i poruka nade: početak svakog dana donosi beskrajne nove mogućnosti, a svaka zora donosi dašak optimizma.

Svježina stolisne ruže

Kreatorica parfema Marie Salamagne koristila je prokušane tehnike za kreiranje rosne svježine stolisne ruže u srcu parfema Sky di Gioia. Zatim mu je dodala iskričavi duo gornjih voćnih nota: sočan i svježi liči koji u skladnom akordu s prozračnom zelenom kruškom oduševljava poput iznenadne zrake sunca. Na ružu se naslanja baršunasta raskoš božura, otkrivajući kapljice svježe i pomalo slankaste molekule Transluzone.

 

Raskošan i podatan konkret stolisne ruže obrađen je na tradicionalan način kako bi se dodatno naglasila njegova suptilnost, nježna i krhka poput pupoljka. Donje note prožima bijeli mošus Helvétolide, naglašavajući note pupoljka crnog ribiza i lista kupine te stvarajući radosnu, ženstvenu harmoniju.

Mirisni trag ispunjen radošću.