Moj Planer za 2020. donosi i novu suradnju s Avonom

Moj Planer je personaliziran i kreativan planer koji donosi velik izbor boja te personaliziranu naslovnicu na kojoj kupci sami biraju tekst koji žele. Ovogodišnji planer donosi brojne rubrike, savjete i tekstove u pedesetak različitih boja, pa tako i cjelogodišnji podsjetnik koliko je važna redovna njega kože, i to uz Avon Distillery.

„Razmisljajući o proslavi rođendana, ovo predivno mjesto odmah me oduševilo jer Avon Beauty butik objedinjuje i šarenu kreativnost Mog Planera i ljepotu i podršku ženama poduzetnicama poput mene. Veselim se i sama svakom Distillery podsjetniku na njegu kože tijekom 2020. ponosna na ovu posebnu suradnju.”, o suradnji s Avonom kaže Magdalena Bešker, vlasnica i idejni kreator Mog Planera.

Svi su proizvodi ručno izrađeni u Hrvatskoj, a osim dobro poznatoga Mog Planera tu su i druga izdanja poput – Moj rokovnik, Moja bilježnica, My business planner, preslatke gumice s mašnicom koje sprječavaju otvaranje planera,  Bookmarkeri,  Etui za kemijske, Etui za putovnice, Etui za dokumente, studenti mogu ukrasiti indeks, odabrati i personaliziranu kemijsku – a tu je posebno omiljeni Sparkly planer koji je dostupni u ograničenoj količini pa požurite!

Svi proizvodi mlade poduzetnice Magdalene Bešker mogu se naručiti putem Facebook stranice facebook.com/MojPlaner gdje ćete pronaći kompletan izbor naslovnica/boja za narudžbu, te na Instagram profilu mojplaner.