LJUBAVNA PRIČA SE NASTAVLJA

Emporio Armani je 2017. kreirao mirisni duet Because It’s You za žene i Stronger With You za muškarce kako bi prenio ovu poruku i započeo ljubavni dijalog pretočen u seriju internetskih video uradaka naslovljenih „Together Stronger”. Matilda Lutz kao Laura i James Jagger kao Paul glume mladi par koji zaigrano propituje svoju ljubav, s mirisima kao vjernim pratiocima u svim avanturama.

U drugoj sezoni, predstavljenoj 2018., Laura i Paul neustrašivo pokazuju snagu svoje ljubavi u svim životnim trenucima.

Priča se nastavlja 2019. uz dva nova mirisa: ženstveni In Love With You te nešto intenzivniju verziju muževnog mirisa Stronger With You Intensely. Njihova je priča utkana u treću sezonu serije „Together Stronger”, koju je dosad pogledalo više od osam milijuna ljudi.

IN LOVE WITH YOU

Šampanj ružičasta nijansa utjelovljuje suvremeni šarm mirisa In love With You, dok je zaobljeni metalni čep na bočici oba mirisa još je jedan element koji priziva suptilnu eleganciju. Ispod njega se kriju dva prstena isprepletena poput zagrljenih tijela, simbolizirajući povezanost i bezuvjetnu ljubav.

In Love With You kreirala je Anne Flipo (IFF) kao sasvim novi ženski miris. Senzualan, ženstven i odvažan, temelji se na neuobičajenoj kombinaciji mirisnih sirovina: sočna višnja, iznimno ženstveni apsolut jasmina sambaca prožet akordima jantara i ruma, koji naglašavaju eleganciju te mu daju neočekivanu i urbanu notu.

STRONGER WITH YOU

Čiste linije i oblici i dalje su temelj dizajna bočica mirisnih dueta branda Emporio Armani. Jednostavnost priziva upečatljivu senzualnost, dok umjetnički oblikovane oble linije istovremeno podsjećaju na muška ramena i ženske bokove.

Boja dugo odležanog konjaka savršeno odražava intenzivnu dubinu mirisa Stronger With You Intensely.

Stronger With You Intensely kreirao je Cécile Matton (MANE) kao upečatljivo muževan, vibrantan i odvažan miris. Gornje note esencije ružičastog papra stapaju se s esencijom vanilije i drvenastim baznim notama jantara kao intenzivnija interpretacija originala, čiju samopouzdanu eleganciju i mladenačku bezbrižnost prenose note lavande i kadulje u samom srcu mirisa.

TOGETHER STRONGER, NOVE EPIZODE

„TOGETHER WE ARE SHOOTING STARS”

U prvoj epizodi nove serije, Laura i Paul poistovjećuju se sa zvijezdama padalicama dok im intenzitet njihove ljubavi otkriva nove vrhunce. Dijeleći ukradene intimne trenutke nadahnute uspomenama iz djetinjstva, osjećaju kako ih veže, izaziva i opija nevidljiva nit. Prožima ih snaga zajedničke energije koja otvara vrata novim zajedničkim iskustvima.

„TOGETHER WE CREATE OUR WORLD”

Motivirana ljubavlju prema Paulu, Laura se spremno suočava sa svakodnevnim izazovima. Različita raspoloženja, distrakcije i misli koje se javljaju ukazuju na postojanje intimnog prostora koji osjećaju svojim. Njihove se energije instinktivno nadopunjuju i međusobno nadahnjuju, stvarajući uzbudljiv mikro svijet.

„TOGETHER WE ARE ONE”

Njihovi su postupci i geste jednaki čak i kada su razdvojeni jer ih spaja i osnažuje nevidljiva nit. Mirisi nadahnjuju svojom prisutnošću baš poput njihove impulzivne ljubavi, prožete radošću i žudnjom. Privlačnost je tako jaka, a njihova strast tako intenzivna da zajedno postaju jedno.

Serija video uradaka Together Stronger branda Emporio Armani:

3. SEZONA

TOGETHER WE ARE SHOOTING STARS

TOGETHER WE CREATE OUR WORLD

TOGETHER WE ARE ONE

2. SEZONA

TOGETHER WE ARE MAGNETIC

TOGETHER WE DREAM BIGGER

1. SEZONA

TOGETHER WE CAN FLY

TOGETHER WE ARE UNSTOPPABLE

TOGETHER WE TOUCH THE SKY

Laura

MATILDA LUTZ

Paul

JAMES JAGGER

Redatelj

FABIEN CONSTANT

Glazba

„POWERFUL”

MAJOR LAZER u suradnji s ELLIE GOULDING i TARRUSOM RILEYJEM