L’incroyable Blowdry – ikona Couture stylinga

Zato što žene svoju kosu doživljavaju kao intimnu ekspresiju svog identiteta,  Kérastase im pruža izrazito personaliziranu uslugu  za iznimnu kosu,

Kombinirajući ekspertizu najboljih frizera na svijetu s timovima istraživača iz prvih redova u istraživanjima kose.

S više od 100 proizvoda u 10 linija njege kose i 1 styling liniji,  Kérastase se prodaje u više od 60 zemalja preko 20 milijuna potrošača.

Odani partner frizerima od svog osnutka 1964, Kérastase-ova dijagnostika u salonu, ultra-personalizirani proizvodi i rituali koji bude osjetila  ekskluzivno su dostupni u samo 1% salona u svijetu.

#thickhairproblems

L’incroyable Blowdry od svog je lansiranja postao ikona Couture stylinga.

Unatoč uspjehu l’incroyable Blowdry, neka tržišta i potrošači izrazili su da ne zadovoljava sve potrebe debele i neukrotive kose. Kérastase je poslušao njihov feedback te iskoristio snagu l’incroyable Blowdry i prilagodio ga specifično za debelu i neukrotivu kosu. Nova L’incroyable Blowdry crème posjeduje sve što volite kod l’incroyable Blowdry, I više: uključujući 3x brže stiliziranje pod toplinom* – što odgovara stvarnosti klijenta s debelom kosom.

L’incroyable Blowdry Crème

Što je potrebno debeloj, neukrotivoj kosi?

Transformacija – od grube do podatne. Dugotrajnost – kontrola kose i u vlažnim uvjetima. Brzina – stiliziranja i sušenja. Mekoća – optimalna zaglađenost i pokret. Oblikovanje – poslušnost.

Što nudi L’incroyable blowdry crème?

Kako bi zadovoljio sve potrebe klijentica, Kérastase im nudi savršeni proizvod: L’incroyable blowdry crème. Ova raskošna termo styling krema, dizajnirana je za svaku ženu sa debelom i neukrotivom kosu koja je suši sušilom. Njezina inovativna formula omogućuje 3x brže stiliziranje uređajima koji koriste toplinu*, lako oblikovanje i preoblikovanje, anti-frizz učinak I termo zaštitu do 230 ° C*. Djelovanje kreme reaktivira se pri 150° C, a kosi je pružen osjećaj prirodnosti koji traje danima..

Tehnologija

SRS ® tehnologija koristi pčelinji vosak kako bi se omogućio novi način učvršćivanja. Pčelinji vosak osjetljiv je na toplinu i topi se kako bi se kreirao oblik prilikom zagrijavanja. Kada se hladi, stvara se čvrsta veza između vlakana kose, bez osjećaja gruboće. SRS® se reaktivira na 150° C, što znači da se prilikom zagrijavanja vosak ponovno topi i može stvoriti novi oblik. Ojačan elastičnim polimerima koji se savijaju bez pucanja, učvršćivanje postaje fleksibilno i dugotrajno.

Preporučena maloprodajna cijena: 205,00kn