Kremasta boja za obraze i usne na jastučiću

Avonov najnoviji makeup novitet 2u1 Cushion Cloud kremasta boja za obraze i usne omogućava ljubiteljicama šminke da pojednostave svoju beauty rutinu i uživaju u jednostavnom i brzom nanošenju. Zajedno s formulom prozračnom poput oblaka i aplikatorom mekim poput jastuka, ovaj funkcionalan proizvod stvara vrhunsku mat boju na usnicama i nježno rumenilo prirodnog blendanja na obrazu.

.

Razvijena od strane Avonovog višestruko nagrađivanog tima za istraživanje i razvoj, jedinstvena formula koristi mješavinu nježnog kokosovog ulja i mekih pigmenata koji daju kremastu mat boju usnama i obrazima. Kokosovo ulje nakon nanošenja vlaži i njeguje, a meki pigmenti se mogu nadograđivati višestrukim nanošenjem što omogućava ženama da same odaberu koliko boje žele. Meki aplikator jastuka glatko klizi i djeluje poput kozmetičke spužvice koja bez napora miješa željenu količinu boje, pružajući nježnu difuznu rumen obrazu i poljubac nježne mat boje na usnama. 2u1 kremasa boja za obraze i usne dolazi u 8 trendovskih nijansi ružičaste, nude i koraljne.

„Kao kompanija koja stvara i nudi inovativne visokokvalitetne proizvode po povoljnim cijenama, razvili smo 2 u 1 make-up proizvod kako bismo ženama omogućili da bez napora stvore onaj posebno prozračan zarumenjeni izgled na usnama i obrazima. Ovo je toliko jednostavan, a poseban i zanimljiv proizvod koji će se savršeno uklopiti u žensku rutinu, toliko udoban da ćete čak zaboraviti da ga nosite. Sigurna sam da će vrlo brzo postati svakodnevni stanovnik ženske torbice.” otkriva nam Lucija Josipović, Avonova voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja.

 

Avon Cushion Cloud 2u1 kremastu boju za obraze i usne pronađi u najnovijem Avon katalogu za samo 49,90kn, a sve nijanse možeš isprobati u Avon Beauty Boutique-u u Gundulićevoj 34 u Zagrebu.