Great Lenghts – Ekstenzije za dugu i gustu kosu

Sunce i more posebno oštećuju kosu. To je posebno izraženo ako je kosa tanka ili ako se niste pridržavali uputa za zaštitu kose tijekom ljeta.

Tanka i oštećena kosa i nedostatak volumena ne mora biti razlog za kratku frizuru. Također nije potrebno izbjegavanje svijetlih boja kako se kosa ne bi dodatno oštetila.

Idealno rješenje za vašu kosu su Great Lengths ekstenzije od 100% prave indijske kose. Indijska kosa je najsličnija našoj. Budući da nikad nije kemijski tretirana, iznimne je kvalitete i osigurava prirodni izgled vaše kose.

Great Lengths je razvio prvu metodu za trajno produživanje kose uz pomoć pričvršćivanje gotovih pramenova kose na prirodnu kosu s tzv. „ljuskastim povezivanjem“ prije više od dvadeset godina.

Od tada su se trendovi u produživanju kose mijenjali, ali Great Lengths je ostao sinonim za kvalitetne ekstenzije. Kao vodeći specijalist za predivnu kosu, zastupljen je u više od 50 zemalja.

Osim guste i duge kose s kojom je moguće stilizirati kosu kako god poželite, Great Lengths nudi i širok izbor intenzivnih i trajnih boja. U ponudi su čak 38 nijanse prirodnih boja, bronde ekstenzije, rooted ekstenzije, 3 različite nijanse two-tone ekstenzija, ekstenzije u boji – crazy i pastelne te 8 nijansi ombre ekstenzija.

Ekstenzije se postavljaju pomoću najnovije tehnologije i zbog toga su sigurne i izdržljive, a spojevi su tanki i jedva osjetni. Keratin kojim se spajaju ekstenzije se sastoji od komponenata polimera koje su vrlo slične prirodnoj kosu i ponaša se kao prirodna kosa, za razliku od ostalih polimera koji nisu kompatibilni s vrućinom, vodom i sunčevom svjetlosti.

Ostvarenje snova

Mirjana Brtan
Mirjana Brtan, Beauty Hair Mira

Mirjana Brtan iz ovlaštenog salona Beauty studio Hair Mira uz pomoć Great Lenghtsa ostvaruje sve vaše snove kad je u pitanju frizura.

“Iako je duga kosa trenutan hit koji je uz pomoć ekstenzija moguće ostvariti za 2 sata, prava čarolija Great Lengths dolazi do izražaja s parcijalnim ugrađivanjem kose. Sa samo 25-50 komada ekstenzija kosa poprima nevjerojatnu punoću i potpuno novu frizuru.

Zahvaljujući desetogodišnjem iskustvu s ugradnjom ekstenzija, garantiram vam nevjerojatnu transformaciju te znanje i kreativnost koji na ovaj način dolaze do izražaja.

Što duže nosite Great Lengths ekstenzije, one su sve podatnije i fleksibilnije. Ekstenzije su blago valovite što odgovara klijenticama koje njeguju prirodan look.” – kaže Mirjana.

Great Lengths ekstenzijama nisu odoljele niti zvijezde pa ih tako možemo vidjeti na: Christini Aguileri, Lisi Marie Presley, Jennifer Aniston, Juliji Roberts, Michi Barton i drugima.

Budite u trendu uz Great Lengths

Donosimo vam trendove za 2017. Slatka ili senzualna frizura? Izbor je na vama. Posjetite jedan od Great Lengths ovlaštenih salona i ostvarite svoje snove!