Ferrero Rocher – Kvaliteta originalnog okusa

Jedinstven doživljaj za sva osjetila

Stvorene posebno za vas i vaš užitak, Ferrero praline napravljene su sa strasti i beskrajnom pozornosti na detalje, zbog čega Ferrero ostaje jedan od najomiljenijih brandova pralina u svijetu. Kako bi napravili korak naprijed, stručnjaci razvijaju inovativne postupke kako bi u svakom trenutku bili sigurni da su svi sastojci pralina pomno provjereni i odabrani. Kvaliteta je za Ferrero uvijek najbitnija, prioritet.

Idealna slastica za zimski ugođaj

Fererro praline imaju aromu, teksturu i okus koje ćete lako prepoznati među ostalim delicijama. Svaka pralina sadrži vrhunske sastojke koji zaslužuju iznimnu brigu i pažnju kako bi se očuvale sve njihove izvorne karakteristike. Visoke temperature mogu ozbiljno naškoditi kvaliteti čokoladnih pralina, zbog čega Ferrero Rocher nije dostupna u ljetno vrijeme. Ferrero osigurava svojim potrošačima uvijek najbolji doživljaj okusa, što nije moguće u kombinaciji s ljetnim vrućinama. Svaki Ferrero Rocher mora rezultirati savršenim iskustvom za vas.

Klasici su vječni s razlogom

Pralina koju ćete odabrati kad želite iskusiti jedinstven „golden experience“ – Ferrero Rocher. U srcu hrskave ljuske od vafla prekrivene mliječnom čokoladom i blago prženim komadićima lješnjaka nalazi se ukusno kremasto punjenje i cijeli hrskavi lješnjak. Zlatni omot i elegantna košarica čine svaku pralinu jedinstvenim i harmoničnim iskustvom. Otvorite zlatni omot i otkrijte ukusnu kombinaciju tekstura i okusa. Samo najfiniji lješnjaci, savršeno glatka i baršunasta čokolada, idealno hrskave oblatne i komadići lješnjaka predstavljaju savršen zalogaj svaki put.