DIESEL: Spirit Of The Brave, novi miris za muškarce

Diesel je u suradnji s brazilskom nogometnom zvijezdom Neymarom kreirao novi, revolucionarni miris.

Suradnja odražava viziju suvremene muževnosti i odvažnosti branda Diesel Fragrances, kao i Neymarov nevjerojatan životni put od dječačkih dana u siromašnim predgrađima do svjetske slave. Ako postoji osoba koja zna što je potrebno za uspjeh, to je definitivno Neymar.

S oko 250 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, Neymar Jr među deset je najutjecajnijih svjetskih zvijezda. Zahvaljujući zaraznom optimizmu, tvrdoglavoj odlučnosti te odanosti obitelji i prijateljima, istinski je uzor mladim generacijama.

Prva je sportska zvijezda koja će biti zaštitno lice Dieselovog mirisa. No on je i mnogo više od toga. Aktivno je sudjelovao u svim fazama, od kreiranja mirisa do izgleda bočice, oblikovanja kampanje i nedavne objave na Instagramu.

„Sudjelovao sam u donošenju odluka o najvažnijim pitanjima”, kaže Neymar Jr. „Želio sam da miris bude odvažan i da odražava ono što volim. Želio sam da to bude priča o mojem životu i o tome što mi odvažnost znači.”

Kreiran u suradnji s Neymarom Jr, brazilskom nogometnom zvijezdom, Spirit of the Brave potiče mlade muškarce širom svijeta da prigrle strahove i ostvare puni osobni potencijal.

Spirit Of The Brave rezultat je prve suradnje branda Diesel Fragrances s iznimnim sportskim talentom. Ovo je i prvi put da je ambasador mirisa sudjelovao u svim fazama, od njegova kreiranja do svjetske premijere u proljetnim mjesecima.

Predstavljanje mirisa poklapa se s proslavom desete godišnjice njegove sportske karijere i legendarnog Dieselovog muškog mirisa Only The Brave. Neymar smatra da je „odvažan duh neophodan za velika postignuća, neovisno o tome čime se bavite”.