“LIVE LIFE BEAUTIFULLY” – NOVA KOLEKCIJA MIRISA AVON LIFE

Avon Life novi je miris koji je poznati dizajner Kenzo Takada kreirao kako bi reflektirao svoju filozofiju života: “Živi život lijepo”. Najvažniji sastojak mirisa – ljubičica – donosi osjećaj nepokolebljive pozitivnosti koja se nalazi u srcu svih Kenzovih kreacija, ali i njegove osobnosti.

Ljubičica daje mirisu slatku svježinu. Uzgaja se na području Egipta i Grasse u Francuskoj i destilirana je u sofisticirano mirisno ulje. Miris za žene donosi i energične citrusne note bijelog čaja u vrhu mirisne piramide i bezvremenski toplu, cvjetnu baznu notu irisa. Iris je jedan od najskupljihih mirisnih sastojaka, priprema se dugih 7 godina i mirisu daje posebnu dubinu i kvalitetu. Miris za muškarce opojno miriše na gornju notu crnog papra i toplu drvenastu bazu Virginia cedrovine.

Priznat kao jedan od vodećih svjetskih dizajnera, Kenzo Takada osnovao je svoju istoimenu luksuznu modnu kuću u Parizu 1970. godine, postavši prvi japanski luksuzni brend sa sjedištem u tom gradu. Dizajner je poznat po stvaranju inovativnih kolorističnih stilova koji okupljaju najbolje elemente istoka i zapada.

“Želio sam raditi s Avonom na stvaranju mirisne kolekcije koja bi bila prihvatljiva ženama širom svijeta.” kaže Kenzo Takada. “Moja je najveća radost pronaći inspiraciju u ljepoti svijeta oko mene i okrenuti je u potpuno novu stvarnost. Iskustvo s Avon timom mi je dozvolilo upravo to, suradnju s nekim od najnevjerojatnijih kreatora parfema u stvaranju mirisne linije koja odražava našu zajedničku strast da živimo život lijepo. Avon Life mirisi prenose ljepotu i pozitivnost i prepuni su čudesa koja nalazimo u svijetu prirode.”

Avon Life miris za žene

Svijetao i energičan, ovo je ženstveni miris slojevitih delikatnih cvjetnih nota s bazom bijelog čaja. Sastojak koji je prava zvijezda mirisa je zapanjujuća ljubičica, koja mirisu daje eleganciju i jasnoću. Balansiran suptilnim notama bijelog božura i esencijom sakure, miris nas dovodi do toplog i senzualnog završetka, do neprijeporne privlačnosti koja traje cijeli dan.

  • Gornje note: lopoč, bijeli čaj, crvena jabuka
  • Srednje note: ljubičica, bijeli božur, esencija sakure
  • Baza: iris, pachouli

 

Avon Life miris za muškarce

Ovaj moderan, no ipak izrazito muški miris donosi profinjenu mješavinu začina i aroma. Struktura mirisa otvara se hrabrim gornjim notama crnog papra i borovice, prije nego što otkriva toplo srce ljubičice, geranija i zvijezdamog anisa. Bogata Virginia cedrovina stvara duboku bazu, trajan dojam za cijeli dan.

  • Gornje note: crni papar, bobice borovice, svježi čempres
  • Srednje note: lišće ljubičice, geranij, zvjezdani anis
  • Baza: Virginia cedrovina, mošus, korijen perunike

 

Avon Life for Her EdP, 50 ml

Regularna cijena 265kn

 

Avon Life for Him EdT, 75 ml

Regularna cijena 235kn