2 milijuna dolara Avon donira za žene, žrtve nasilja u obitelji

Avon i  Avon zaklada za žene podržavaju globalni pokret za borbu protiv nasilja u obitelji svojom najvećom ikad jednokratnom donacijom od 2 milijuna dolara.

 

 

Inovativni trening program

Milijun dolara donacije ulaže se u inovativni trening program koji će poboljšati najveći problem s kojim se žrtve nasilja susreću nakon što se i usude javiti policiji, jer tada nerijetko postaju i dvostruke žrtve. Fokus treninga je na efikasnoj koordinaciji odgovora na nasilje: pravilan odgovor i podršku policije prema žrtvi nasilja, u cijelom svijetu.

 

 

Drugi milijun dolara donirat će se u Argentinu, Rumunjsku, Južnu Afriku i Englesku,  udrugama i onima koji direktno pomažu u borbi s nasiljem nad ženama. Donacija predstavlja važan dio Avonove borbe protiv nasilja u obitelji i nasilja nad ženama, i ujedno početak nove globalne Avonove podrške kroz sljedeće godine.

 

Globalna borba protiv nasilja nad ženama

 

Avon, kao službeni partner, ponosno podržava International Women’s Day organizaciju i njihovu globalnu kampanju #BeBoldForChange hrabro govoreći protiv nasilja nad ženama. Pružajući javnu podršku, Avon poziva sve lokalne medije, javne institucije, cjelokupnu hrvatsku javnost, svoje korisnike i Avon Ladies da podrže kampanju i istupe javno i otvoreno: zajedno u borbi za zaustavljanje nasilja u obitelji!

 

 

Narukvica Hartley sa znakom beskonačnosti

Kupnjom narukvice Hartley sa znakom beskonačnosti, simbolične cijene od 55 kn, već danas svatko može postati dio Avonove humanitarne obitelji. Cjelokupan prihod od narukvice odlazi u lokalni hrvatski Avon fond za borbu protiv nasilja nad ženama, a narukvica se može naručiti putem Avonovog kataloga, a donacijom se podržavaju ovakve globalne i lokalne akcije.