Ljubavni napitak

Ljubavni napitak je snažna čarolija koja će vam pomoći privući osobu za kojom čeznete. Ako se ipak ne bavite bacanjem čarolija i pripremom napitaka, ljubavni napitak je zapravo afrodizijak. Afrodizijak općenito je sve što potiče seksualnu želju, a ako gledamo užu sliku, afrodizijaci su posebno pripremljeni pripravci od odabranih sastojaka za koje znamo da utječu na seksualnu želju.

Moćni afrodizijaci


Afrodizijak su poznavali još i stari Grci, a ime je dobio prema grčkoj božici ljepote, Afroditi. Razni narodi i kulture imaju različite afrodizijake, od vrabaca do ljutih feferona. Do sada najpoznatiji afrodizijak je španjolska mušica, a poznat afrodizijak su i kamenice i čokolada.Od mirisa afrodizijačku moć su pokazali šafran, ginseng, muškatni oraščić, klinčić, đumbir i kakaovac.

Pet vrsta afrodizijaka


Kroz povijest, afrodizijaci su svrstavani u pet različitih skupina

Je li vam vruće?

Hrana koja je izazivala velik nalet vrućine (kao chili ili curry) smatrala se afrodizijakom jer zakuhava strasti. S druge strane, hladna hrana kao što je zelena salata ih smiruje

Podsjeća na spolne organe

Hrana koja podsjeća na spolne organe smatrala se odličnim afrodizijakom. Neki od primjera su korjenasto povrće poput mrkvi, avokado i kamenice.

Reproduktivni organi

Za reproduktivne organe i jajašca životinja smatralo se da povećavaju strast i seksualnu energiju.

Ako je egzotično, mora biti erotično

Hrana koja se smatrala rijetkom (ili skupom) se također smatrala seksualno uzbuđujućom. U to vrijeme je u tu kategoriju ulazio krumpir i kakao.

Stimulira osjetila, stimulira i želju

Za hranu i ostale namirnice koje svojim mirisom ili okusom stimuliraju osjetila, vjerovalo se da stimulira i strast

Oriflame Love Potion


Ako ne želite eksperimentirati s hranom neobičnih oblika ili okusa, odaberite afrodizijak koji stimulira vaše osjetilo njuha – Oriflame Love Potion. Prigrlite uzbudljivu zavodljivost čiste strasti i prepustite se sve snažnijoj želji. Istražite ljubavne užitke uz Love Potion afrodizijačku kemiju začinskog đumbira, cvijeta kakaovca i primamljive čokolade. Možete ga naći i u obliku odličnog poklon pakiranja.