Moj Planer za 2020. donosi i novu suradnju s Avonom

Moj Planer je personaliziran i kreativan planer koji donosi velik izbor boja te personaliziranu naslovnicu na kojoj kupci sami biraju tekst koji žele. Ovogodišnji planer donosi brojne rubrike, savjete i tekstove u pedesetak različitih boja, pa tako i cjelogodišnji podsjetnik koliko je važna redovna njega kože, i to uz Avon Distillery.

„Razmisljajući o proslavi rođendana, ovo predivno mjesto odmah me oduševilo jer Avon Beauty butik objedinjuje i šarenu kreativnost Mog Planera i ljepotu i podršku ženama poduzetnicama poput mene. Veselim se i sama svakom Distillery podsjetniku na njegu kože tijekom 2020. ponosna na ovu posebnu suradnju.”, o suradnji s Avonom kaže Magdalena Bešker, vlasnica i idejni kreator Mog Planera.

Svi su proizvodi ručno izrađeni u Hrvatskoj, a osim dobro poznatoga Mog Planera tu su i druga izdanja poput – Moj rokovnik, Moja bilježnica, My business planner, preslatke gumice s mašnicom koje sprječavaju otvaranje planera,  Bookmarkeri,  Etui za kemijske, Etui za putovnice, Etui za dokumente, studenti mogu ukrasiti indeks, odabrati i personaliziranu kemijsku – a tu je posebno omiljeni Sparkly planer koji je dostupni u ograničenoj količini pa požurite!

Svi proizvodi mlade poduzetnice Magdalene Bešker mogu se naručiti putem Facebook stranice facebook.com/MojPlaner gdje ćete pronaći kompletan izbor naslovnica/boja za narudžbu, te na Instagram profilu mojplaner.

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close