MNY The Nudes paleta sjenila

U ovoj godini nam je Maybelline pripremio puno noviteta, a jedan od najiščekivanijih je upravo ova paleta sjenila koja se u ponudi Maybellina pojavila još prošle godine. Ovo je samo jedan od noviteta kojem se veselimo, a bit će ih još mnogo. Paleta će idućih tjedana ulaziti u prodajna mjesta drogerija diljem Hrvatske ipreporučena cijena je 85 kn. Odmah ću vam reći da je ovo paleta koju morate kupiti, a u nastavku saznajte zašto.

Recenzija MNY The Nudes palete sjenila

Nude, smeđe i zlatne nijanse

Iako je na tržištu zaista mnogo paleta s nude/smeđim i zlatnim nijansama, mnoge nas zaista oduševe i istaknu se. Ili im je mana cijena ili kvaliteta ili nas nijanse ničim ne oduševe. Ovo je paleta koja me maksimalno oduševila i kvalitetom i odabirom nijansi.

Recenzija MNY The Nudes palete sjenila 1Sjenila nisu klasično poredana od svjetlijih prema tamnijima. Već su koncipirana tako da međusobno činequads, trios ili duos za šminkanje (pogledajte na slici dolje). Unutar palete ćete naći kako mat, tako ishimmer sjenilaKvaliteta sjenila je zaista visoka. Posebno sam oduševljena s mat sjenilima, koja nisu klasično kredasta niti se truse, već su zaista na razini bolje kvalitete. Iako na swatchu nisu potpuno jednolično nanesena, čak i ako pogriješite s njima, moći ćete ih lagano izblendati. Shimmer sjenila također zaslužuju pohvalu, jer se ne truse, shimmer nije grub, a pigmentacija je odlična. Sjenila su nanesena na ruku, bez ikakve baze. Unatoč masnim kapcima, sjenila sam testirala i bez baze i s bazom. Oduševila su me trajnošću bez baze, jer su prije sakupljanja u pregib ostajala na kapku i do 4 sata. Ono što će vas svakako zanimati je blendanje. Blendaju se kao putar, izvrsna su. Čak i ako nespretno nanesete sjenilo na kapak, ono će se izblendati do željenog izgleda.

Recenzija MNY The Nudes palete sjenila 2Recenzija MNY The Nudes palete sjenila 3Paleta je malo veća od dlana, što ju čini praktičnom za putovanja. Napravljena je od crne i prozirne plastike klasične za drogerijsko pakiranje. Unutar palete vas čeka i aplikator. Ukupna gramaža sjenila je 9,6 g, a trajnost je 24 mjeseca od otvaranja.

Recenzija MNY The Nudes palete sjenila sastojci

Ove godine nas čeka puno MNY noviteta

Kao što sam već najavila na početku, ove godine nas čeka puno MNY noviteta. Zadnjih godina se brend diže i nije više prosječan drogerijski brend i ozbiljno konkurira ‘starijem bratu’ L’Orelavu s ponudom i kvalitetom. Jedino se nadam da što više proizvoda doći na naše police i brže, jer ovu paletu smo čekali preko godinu dana.

I dok se mi veselimo njoj, u Europi u ponudi je još i Blushed paleta, koju bi isto vrlo rado vidjeli na našim policama.

Kako da završim? Hm…kupite ju, jer za ovaj omjer cijene i kvalitete, nisam našla bolju paletu!

*PR uzorak

Kako vam se sviđa ova paleta? Hoćete li ju kupiti?

Love,

Ana

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close