Teint Idole Ultra Wear Nude

Kao dokazani saveznik savršenog tena, podloga Teint Idole Ultra Wear neizostavan je proizvod u životima žena već više od dvadeset godina. Postojana je i ugodna te u trenu osigurava potpunu pokrivenost, a njezina se formula stalno unaprjeđuje i pomiče granice savršenstva, u neprestanoj potrazi za najboljim mogućim načinom ispunjenja potreba žena.Posljednji izazov bilo je spajanje dokazanih učinaka Teint Idole Ultra Wear s novom prozračnom formulom, a taj je cilj postignut novim proizvodom: Teint Idole Ultra Wear Nude.

Kombinacija postojanosti i prozračnosti

Dostupan je u praktičnom pakiranju, u bočici koja stane u baš svaku torbicu, a njegova bestežinska i prozračna tekstura osigurava finiš s učinkom ‘druge kože’ i maksimalnu postojanost. Teint Idole Ultra Wear Nude osmišljen je za žene koje žele ‘neprimjetan makeup’ i učinkovitu formulu s dugotrajnim djelovanjem, a krasi ga širok raspon nijansi, pokrivenost s prozračnim mat učinkom do 24 sata i potpuno prirodan izgled.

Zahvaljujući revolucionarnom napretku i stručnosti na području njege lica i kozmetike, Lancôme je tijekom godina doveo umjetnost kreiranja nijansi po mjeri do savršenstva, posvećujući posebnu pažnju različitim tonovima kože. Lancôme nudi prozračnu podlogu u 40 nijansi za većinu tonova kože. Sada napokon možete postići finiš s potpuno prirodnim učinkom i pokazati svoje pravo ‘ja’.

Duo proizvoda za savršeno prirodnu pokrivenost

S još većim fokusom na potrebe žena, Lancôme je proširio asortiman Teint Idole Ultra Wear kako bi ljubiteljicama ove linije proizvoda i svim ženama koje žele postići prozračnu pokrivenost s mat finišem omogućio podlogu koja objedinjuje sve u jednom, a istovremeno jamči potpuno prirodan izgled.

Duo proizvoda koji se savršeno nadopunjuju, obožavani Teint Idole Ultra Wear i Teint Idole Ultra Wear Nude, ženama nude mogućnost odabira između potpune i lagane pokrivenosti bez gubitka značajki po kojima je Teint Idole Ultra Wear poznat, a to su besprijekoran mat finiš i 24-satna postojanost.

Lancômeovo najnovije izdanje, Teint Idole Ultra Wear Nude, jamči prozračnu formulu s laganim finišem, minimalan sjaj i mat izgled tijekom cijelog dana, u potpunosti omogućujući koži da diše.

Najbolji prijatelj svake žene

Sve više žena teži učinku ‘neprimjetnog makeupa’ i posvećuje sve veću pažnju isticanju prirodne ljepote kože. Žene su više no ikad spremne pokazati svoj prirodni ten i svoje pravo ‘ja’, a Teint Idole Ultra Wear Nude pravo je rješenje!

Teint Idole Ultra Wear Nude rezultat je Lancômeovog stručnog znanja u području kozmetike i njege lica, omogućujući svakoj ženi da pronađe optimalnu nijansu. Uz raspon od 40 nijansi po mjeri (lokalno je dostupno 10), njegova formula odgovara većini tonova kože. Praktična bočica stane u baš svaku torbicu, ispunjavajući potrebe žena. Od poslovnih ručkova do privatnih večera, Teint Idole Ultra Wear Nude osnažuje samouvjerenost žena, otkrivajući savršen ten tijekom cijelog dana.