Najnovija zvijezda piste postao je parfem slasnog naziva Bonbon

Viktor&Rolf avangardna je modna kuća koja je svojim su provokativnim dizajnom i konceptualnim glamurom stekli ugled i uvažavanje poznavatelja mode širom svijeta. U posljednjih su dvadesetak godina priredili niz spektakularnih modnih revija u Parizu, a najnovija zvijezda piste postao je parfem slasnog naziva Bonbon.

Kreiran s namjerom da potakne žudnju poput neodoljivog slatkiša, Bonbon je prava poslastica. Note karamele bude ugodna sjećanja na tradicionalne gurmanske sastojke – šećer i maslac.  Nakon što ga nanesete na kožu, note karamele se iz upečatljivih, slasnih gornjih nota pretvaraju u mekše i kremastije, da bi potom otkrile raskošnu dubinu baznih nota.

Slatkoća akorda crvene rajske breskve diskretno koketira sa sočnim notama karamele koje nježno prianjaju uz njezinu baršunastu kožu. Suncem okupan jasmin obavijen je notom narančina cvijeta, čiji se slatki okus stapa s delikatnom karamelom. Cedrovina i drvo guaiaca stapaju se u baznoj noti, dajući mirisu iznenađujuću ravnotežu između kremastih, mliječnih nota sandalovine i jačih, mračnijih drvenastih nota jantara te suptilno naglašavajući bogate akorde karamele.

Apsolutni užitak

Bonbon je bezvremenski osjetilni doživljaj čistog i apsolutnog užitka. Pruža trenutak potpunog uživanja zbog kojeg se osjećate moćno, prekrasno i ispunjeno.

Temelj koji definira avangardnu kuću Viktor&Rolf

Konceptualni glamur, provokativni couture i neočekivana elegancija kao temelj koji definira avangardnu kuću Viktor&Rolf ističe se u svim kreacijama pa tako i u dizajnu Bonbon parfema. Oblik mašne utjelovljuje samu suštinu vrhunskog dizajna i predstavlja kultni simbol dizajna bogate baštine ove modne kuće. Istovremena razigranost i ozbiljnost u simbolu mašne popraćena tradicionalnim i modernim karakteristikama, odraz je osobnog dekorativnog iskustva.

Umjetnički oblikovano staklo, oblikovano do savršenstva kreirali su vrhunski majstori iz renomirane staklane Pochet du Courval. Veličanstvena i jedinstvena bočica mirisa Bonbon dolazi u luksuznoj kutiji u boji maline, s utisnutom crnom mašnom i prepoznatljivim potpisom dvojca Viktor&Rolf.

Vizual za Bonbon je zavodljiv i provokativan te istovremeno smiren – istinski praznik za oči. Lice kampanje za Bonbon je model Edita Vilkeviciute koja utjelovljuje ženstveni aspekt ovog bezvremenskog mirisa. Pod budnim okom umjetničke direktorice Malin Ericson iz agencije Baron & Baron, fotografi Inez Van Lamsweerde i Vinoodh Matadin kreirali su upečatljivu vizualnu kampanju. Miris su kreireali parfumeri Serge Majoullieri i Cécile Matton u suradnji s dvojcem Viktor&Rolf.