Miris koji odražava vašu individualnost

Oriflame: My Destiny Eau de Parfum

Postoji nebrojeno mnogo načina da budete jedinstveni. Svatko od nas je „priča za sebe“. Oriflame je tako odlučio jedinstvenost u ljudima dodatno naglasiti s novim mirisom originalnog dizajna My Destiny Eau de Parfum.

Odvažni novi miris odražava vašu individualnost i podiže vam samopouzdanje. Krase ga intenzivne, ali ipak ženstvene karakteristike uz voćno-zeleni miris koji s dodatnom chypre notom unose svježinu u kompoziciju. Izuzetnost ovog parfema leži u posebnom sastojku koji se koristi za izradu finog nakita: poludragi kamen – turmalin.

Sam turmalin prožet je sitnim kristalima koji imaju rijedak protok energije poznat po tome što čisti i pročišćava, uravnotežuje vibracije i energiju, podiže osjećaj samopouzdanja i pomaže vam da izrazite kreativni duh.

 

Jedinstvena bočica

 

Sama bočica parfema je apsolutno jedinstvena. Korištenjem klasične tehnike bojenja stakla, svaka bočica je posebno obojena zelenom bojom u vidu vrtloga, po uzoru na boju kamena turmalin.

Ovime je po prvi puta u parfemskoj industriji predstavljeno originalno i personalizirano pakiranje.  Zbog svojih karakteristika My Destiny je savršen miris za ženu koja se želi osjećati jedinstvenom, punom samopouzdanja i pozitivne energije.

Kao inspiraciju za zaštitno lice ove posebne parfemske vode, odabrana je osoba puna energije, koja zrači samopouzdanjem i inspirira druge. Biti originalan ne znači samo raditi stvari drugačije od drugih. Ovdje se radi o hrabrosti da budete svoji, da prelazite granice i živite život “punim plućima”.

 

Nina Badrić - zaštitno lice Oriflame: My Destiny Eau de Parfum

 

Upravo ta osoba je poznata pjevačica Nina Badrić koja je pokazala da ima hrabrosti da bude jedinstvena, da se izdvaja i na taj način dobiva pozitivnu energiju kojom zrači i inspirira ljude oko sebe. Nina je postala Oriflame zaštitno lice My Destiny parfemske vode.