MAT USNE S TEKSTUROM NALIK KOŽI: HOD PO RUBU

Jeste li spremni za hod po rubu #walktheline?

YSL Beauté je moderan, provokativan i uvijek tri koraka ispred ostalih. Savršeno je svjestan snage kojom odišu mat nijanse.

ROUGE PUR COUTURE THE SLIM, prva kolekcija ruževa za usne koju je kreirao Tom Pecheux, globalni kreativni direktor za makeup YSL Beautéa, usnama daje iznimno ugodan i nosiv mat finiš koji podsjeća na kožu. Ove godine ispisujemo sasvim novo poglavlje priče o revolucionarnim mat nijansama.

POMAKNITE USTALJENE GRANICE

Sraz konvencija i buntovništva, vrhunskog dizajna i ležernosti. Gdje su vaše granice? RPC THE SLIM je uzbudljiva je reinterpretacija ruža za usne s iznimno uskim i kvadratnim vrhom koji omogućuje precizno nanošenje i ‘podizanje’ kontura usana. Kao stvoren je za ženu koja samouvjereno kroči neutabanim stazama.

Nadahnuti intenzivnim bojama i podatnošću kože, ruževi iz kolekcije RPC THE SLIM u samo jednom potezu obavijaju usne iznimno pigmentiranom bojom mat finiša. Meka kremasta formula stapa se s usnama baš poput savršenog para uskih traperica. Krasi je prozračna i ugodna tekstura koju nećete niti osjetiti.  Iznimnu kutijicu u kombinaciji blistavo zlatne i mat crne krasi klasičan couture dizajn s daškom ležernosti.

“Želite li naglasiti volumen usana, savjetujem vam da najprije krenete od sredine gornje usne, koristeći prave kutove vrha ruža za precizno iscrtavanje tog dijela. Zatim krenite prema vanjskim dijelovima, koristeći ivice kvadrata za iznimno precizno definiranje linije gornje i donje usne. Na taj ćete način naglasiti prirodni oblik usana i vizualno povećati njihov volumen uz učinak podizanja.”

Usudite se hodati po rubu.

Tom Pecheux je za kolekciju RPC THE SLIM dizajnirao 18 izazovnih couture nijansi iposebno izdanje nijanse Black Opium Collector za kolekcionare nadahnuto je stilskom ikonom, mirisom Black Opium. Nijansa iznimne kutijice savršeno se nadopunjuje s očaravajućim šljokičastim ružem koji usne obavija čistom energijom.

MPC: 290 kn

HOD PO RUBU S EDIE CAMPBELL

Edie Campbell je tip žene koja pomiče sve granice. Utjelovljuje različite, kontradiktorne i paradoksalne aspekte: podjednako voli visoku modu i ležeran stil te zrači zavodničkom energijom na potpuno nonšalantan način. Za promotivnu ju je kampanju snimio Craig McDean, a fotografije je prikazuju kako stoji na parkiralištu u pripijenim kožnim hlačama i s mat ružem na usnama, koji teksturom podsjeća na kožu. U ruci nehajno drži ruž RPC THE SLIM br. 21 Paradox te vas poziva da joj se pridružite u ludoj avanturi – vrijeme je za hod po rubu (#walktheline).

U novom filmu pod redateljskom palicom Cana Evgina, ambasadorica YSL Beautéa Edie Campbell priča priču o ženi koja pomiče sve granice.

Sama krojeći svoju sudbinu, krši sva pravila i postavlja nove standarde. Otvara RPC THE SLIM i na usne stavlja mat crveni ruž kožnate teksture. Na ekranu se u treperećoj svjetlosti prikazuje snimka s nadzorne kamere. Edie ga išara crvenim ružem, a potom potrči niz ulice ostavljajući trag i po zidovima grada. Odjednom se nađe pod svjetlima reflektora. No nije u opasnosti, jer ONA je oličenje opasnosti. Spremna je za hod po rubu.

 

#WALKTHELINE