live. laugh. celebrate!

Essence slavi slatki 15. rođendan i predstavlja novu trend kolekciju „live.laugh.celebrate!” koja slavi ljubav prema životu koju je essence širi proteklih 15 godina. Prošlo je već 15 godina od kada je osnivačica tvrtke Christina Oster-Daum s puno ljubavi, strasti i energije oživjela essence, kozmetički brend u vlasništvu Njemačke tvrtke Cosnova GmbH.  Od tada essence donosi djevojkama širom svijeta moderne, inovativne i visoko-kvalitetne proizvode po dostupnim cijenama.

Party look za pamćenje

I u kolekciji live. laugh. celebrate! essence ponovno oduševljava sjajnim proizvodima koji inspiriraju da se istaknete i budete svoji sa stilom, povjerenjem i zabavom. Fixing kompaktni puder je transparentni puder koji postavlja party look na mjesto i omogućava da traje duže. S essence fixing puderom nećete više trebati popravljati puder! Nanesite malo highlightera i u trenu stvorite prirodni sjaj na jagodicama, a obraze osvježite svjetlucavim rumenilom u boji marelice i rozoj boji koji će tenu dati prekrasnu, svilenkastu notu.

Složi vlastiti party-mix!

essence trendovska kolekcija  „live.laugh.celebrate!” nudi paletu s 4 ili 8 praznina koje se mogu popuniti i personalizirati s omiljenim sjenilima za oči zahvaljujući praktičnom klik mehanizmu s cool, šarenim bisernim šljokicama koje možeš zatresti u poklopcu.

Sjenila za oči dolaze u deset različitih it-boja, baršunaste su teksture i spremni za popunjavanje palete.

Kreiraj trendove

Baza za usne lagane teksture pruža idealnu osnovu za kasniju primjenu pudera za usne koji ostavlja mat finiš u rozoj i boji bobičastog voća. Rezultat su meke i puderaste usne!

S asortimanom sjajnih kozmetičkih proizvoda i praćenjem top sezonskih boja izgledat ćete odlično i vaša koža će se osjećati izvrsno!