Into the snow glow

Planine koje blistaju na snijegu, sjajne sige i svjetlucave zrake sunca – slike bajkovitih zimskih pejzaža dolaze u obzir kada razmišljamo o hladnijim mjesecima godine. Ali bez obzira na sve u snježnim planinama ili daleko na sjeveru, šljokaste , blistave i sjajne teksture osiguravaju izgled ledene princeze. Tijekom veljače 2019, essence trendovska kolekcija “into the snow glow”  odvodi nas u nevjerojatnu zimsku zemlju čudesa.

Set & glow sprej za fiksiranje


01 sweater weather is better weather

Da bi tijekom hladnih mjeseci imala savršen ten, jednostavno poprskaj ovaj nježni mirisni sprej na zimski make-up ! Sjajne čestice osiguravaju blistav sjaj i dugotrajni make-up.

MPC 25,90 kn

01 sweater weather is better weather

Kozmetička torbica

Što učiniti sa svim ovim čarobnim beauty proizvodima? Ako konačno želiš pohraniti sve svoje omiljene proizvode na jednom mjestu u svojoj torbici, posegni za ovom cool holo-look kozmetičkom torbicom.

MPC25,90

Kist za sjenilo

Ovaj  prekrasan kist od sintetičke dlake nanosi i blenda sjenila s lakoćom. I zahvaljujući sjajnim česticama u ručki, izgled je također potpuno u trendu.

MPC 25,90 kn

Kist za rumenilo & highlighter

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je kist-331x1024.png

01 Brrrrr…

2u1: bez obzira radi li se o rumenilu ili highlighteru, sve puderaste teksture mogu se optimalno nanijeti pomoću fluffy kista napravljenog od sintetićkih čekinja. kist podsjeća na blistave kristale leda, koji će od sada blistati na tvom toaletnom stolu.

MPC 12,90 kn

Paleta za oči &lice


01 baby, it’s cold outside

Paleta s raskošnim zimskim dizajnom ne samo da izgleda očaravajuće – sa 14 boja sjenila, četiri crvene nijanse i šest highlightera, obuhvaća sve. Visoka pigmentacija boja omogućuje ti stvaranje fantastičnih make -up lookova , a zahvaljujući osjetljivoj teksturi super lako se blenda.

MPC 79,90 kn

Glitter peel-off maska za lice

 Kad vani zahladi, priušti ugodnu večer i vrijeme samo za sebe!

Glitter maska idealan je  pratilac tog doba. Ne samo da koža izgleda savršeno meko i njegovano, već privlači pažnju  zahvaljujući srebrnim sjajnim česticama. Nanesi masku, ostavi neka se upije i ukloni u jednom komadu nakon što se osuši.

MPC 25,90 kn

Sparkly sjajilo za usne


01 icy sparkles

Zablistaj u zimskoj zemlji čudesa! Ovaj sparkly topper  prekriva usnice pjenušavim, šarenim

glitter česticama i može se nositi solo ili na vrhu ruža za usne. Tekstura podsjeća na sjaj i gotovo se topi sa usnama.

MPC 19,90 kn

Šećerni piling za lice


01 hot chocolate & fuzzy socks

Piling koji blista i presijava se u  ljubičastim tonovima osigurava nježnu, podatnu i  čistu kožu. Na taj način, vaš sjaj je zagarantiran čak i na hladnim temperaturama.

MPC 25,90 kn