HYPNÔSE & CILS BOOSTER

DEFINIRAJTE OČI I ISTAKNITE SVOJU LJEPOTU

Oči govore puno toga o ženi…Upravo je zato Lancôme odlučio pretočiti svoje stručno znanje na području dekorativne kozmetike u kreiranje izgleda očiju po mjeri. Prvi je korak postizanje savršenih trepavica! Hypnôse, kultna maskara branda čiji je zaštitni znak ruža, te Cils Booster, primer (baza za maskaru) s jedinstvenom formulom za naglašavanje i rast trepavica, sada se vraćaju u novom praktičnom izdanju za nevjerojatan izgled s intenzitetom po želji. Ne gubimo vrijeme!

 

HYPNÔSE, TAJNA VOLUMENA PO MJERI

Još od lansiranja 2004. godine, Hypnôse je osvojio naša srca i postao must-have maskara. Što je čini tako nevjerojatnom? Njezina je formula ostala nepromijenjena već 14 godina. Kao nadahnuće za njezino kreiranje poslužila je tehnologija proizvoda za njegu kose pa tako sadrži kompleks provitamina B5, ulje jojobe, vosak palme karnaube i gumu akacije koji štite i jačaju trepavice, istovremeno povećavajući njihov volumen i do 8 puta[1]. Ulje jojobe s teksturom poput voska omogućuje iznimno lako nanošenje formule koja klizi po trepavicama, vosak karnaube održava njihovu uvijenost, a guma akacije štiti njihovu delikatnu i meku teksturu. Jamči iznimnu gradaciju volumena i besprijekorno nanošenje! Zahvaljujući jedinstvenom, patentom zaštićenom štapiću s preko 1.000 čekinja, možete produljiti i povećati gustoću baš svake trepavice, počevši od korijena prema vrhu, a rezultat je očaravajući pogled s volumenom po mjeri. Hypnôse dolazi u novom pakiranju profinjenih linija s daškom zlatne nijanse i najbolji je saveznik žena koje žele postići intenzivan i dubok pogled, bilo danju ili noću, a ponekad i u sitne sate…

Cils Booster + Hypnôse =  optimalna duljina trepavica + dugotrajna postojanost

Predstavljamo vam idealnu kombinaciju! Koristite Cils Booster, bazu za maskaru koja potiče rast trepavica, zajedno s maskarom Hypnôse. Njezina dobitna formula, obogaćena provitaminom B5 i derivatima vitamina E, kreira očaravajući pogled u 3 koraka: produžava trepavice, povećava njihov volumen i naglašava uvijenost te jamči dugotrajnu postojanost. Još kada vidite savršenu novu tubu s redizajniranim linijama, nećete joj moći odoljeti.

 

#AMPLIFYYOURHYPNOTICPOWER (POSTANITE ZAVODLJIVIJI NO IKAD) S TAYLOR HILL

Putene ružičaste usne, zlatna haljina, crna kosa začešljana prema iza, ‘mačkaste’ oči…Top model Taylor Hill očarava intenzivnim i senzualnim pogledom koji zrači ponosom. Gustih trepavica i naglašenih obrva, utjelovljuje slobodnu ženstvenost kojom zavodi i osvaja, ističući svoju osobnost odvažnim volumenom kad god poželi #AmplifyYourHypnoticPower.

#BROWSSPEAKSTRONGERTHANWORDS (OČI GOVORE VIŠE OD RIJEČI) S TAYLOR HILL

Krasi je pomalo drzak i zaigran karakter, a njezine oči govore sve: Taylor Hill uživa u otkrivanju brojnih aspekata svoje osobnosti. Kraljica Instagrama jednostavno osvaja prirodnom ljepotom i neodoljivim pogledom. Proizvodi iz linije Brôw prekrasno ističu njezine zelene oči, koje izgledaju još veće zahvaljujući nevjerojatnom učinku kultne maskare Hypnôse, nanesene preko zaštitne baze za trepavice Cils Booster. Taylor Hill predstavlja modernu i odvažnu ženu koja je zadovoljna sobom… Savršeno je utjelovljenje Lancômeovog stava o ljepoti, #BrowsSpeakStrongerThanWords!

[1] Instrumentalno testiranje in vitro