Catrice limitirana kolekcija kistova

Novi Catrice Kaviar Gauche kistovi upotpunit će vašu kozmetičku torbicu i pomoći da postignete svjež i moderan izgled.

Catrice suradnja s Kaviar Gauche modnim brendom

Kaviar Gauche jedan je od najpopularnijih modnih brendova u Njemačkoj i najpoznatiji je po svojim romantičnim vjenčanicama. CATRICE surađuje s Kaviar Gauche-om već treći put, a unutar ove suradnje stvoreno je mnoštvo beauty proizvoda u osebujnom stilu berlinskog dizajnerskog dua.

Idealan kao dar

Pakiran u elegantnoj, zlatnoj kutiji ovaj set se sastoji od kistova i torbice za kistove i idealan je kao dar – bez obzira bilo to za vašu najbolju prijateljicu ili samo za vas.

Torbica za kistove

Sa svojim pojedinačnim utorima, torbica za kistove nudi praktično i istovremeno elegantno rješenje za čuvanje kistova. Unutar torbice, tri kista s visokokvalitetnim, sintetičkim čekinjama kompletiraju neodoljivi set.

Blush & Contour kist idealan je za sve tehnike blendanja, a Eye Lid kist za sjenilo lagano nanosi teksturu sjenila na pokretni dio kapka. Zahvaljujući kratkim, gustim čekinjama, također je pogodan za postavljanje točnih naglasaka duž donje linije trepavica.

Highlight proizvod

Kist za puder dostupan je samo unutar ovog seta. Kist za lice je savršen za pomoć pri nanošenju pudera u prahu za postavljanje šminke na mjesto.

Zablistajte na novogodišnjoj zabavi!