VODIČ ZA NJEGU KOŽE NA PLAŽI

Jedva ste dočekali godišnji odmor i vrijeme je za plažu? Saznajte kako njegovati kožu prije, za vrijeme i nakon boravka na plaži.

Ništa ne podsjeća na ljeto kao dan proveden na plaži. S toplim vremenom i užitkom u ljetnim radostima dolazi i do opasnih strana ljeta – intenzitet UV zraka je ljeti najjači i može doći do negativnih posljedica na koži koja nije zaštićena. Kako bi vaš odlazak na plažu prošao prema planu, bez loših uspomena kao što su opekline od sunca, nemojte zaboraviti na pravilnu njegu kako biste zaštitili svoj najveći organ – kožu. Pripremili smo savjete za idealnu ljetnu njegu kože.

 

Prije odlaska na plažu.

Prije nego li se uputite na plažu provjerite jeste li spakirali sve potrebno – suncobran, šešir, kupaći kostim, ležaljku i, najvažnije, kremu za sunčanje sa širokim

Eucerin losion za tijelo koji sprečava fotostarenje

spektrom zaštite od UV zračenja. Osim potrepština za plažu, nemojte zaboraviti pripremiti kožu na cjelodnevno upijanje sunčevih zraka. Dan započnite hidratacijom. Nakon tuširanja i umivanja blagim sredstvom za čišćenje lica, obilno nanesite losion za tijelo i kremu za lice.

Potražite idealne proizvode za sebe ovisno o tome je li vam koža suha, osjetljiva, normalna ili mješovita, masna ili zrela.

Naš prijedlog losiona za tijelo potražite ovdje.

Nakon hidratacije vrijeme je za širokospektralni SPF. Isprobajte: Eucerin losion za zaštitu od sunca koji sprječava fotostarenje. 

Ovisno o tome koliko vam je vremena potrebno da dođete do plaže, ponovite nanošenje kad stignete. nanošenje prvog sloja kreme za sunčanje će vas zaštititi na putu do plaže. Olakšajte si nedoumice jeste li namazali sve dijelove tijela nanošenjem sredstva prije nego što obučete bikini. Osim zaštite svih dijelova tijela izloženih suncu, nemojte zaboraviti

Oriflame The ONE Lip Spa balzam za usne sa ZF 8

na zaštitu usana. Isprobajte Oriflame The One, posebno regenerirajući dvoslojni balzam za usne sa ZF 8 ostavlja na usnama dašak predivne boje. Hidratizira i štiti za ugodni osjećaj mekih, podatnih i hidratiziranih usana koji traje.

Sada kada je vaša koža hidratizirana i zaštićena, vrijeme je za plažu!

 

 

 

Na Plaži

Mislite da će sloj kreme za sunčanje koji ste nanijeli prije odlaska na plažu potrajati čitav dan? Razmislite ponovo. Nanošenje sredstva za zaštitu od sunca trebate ponavljati barem svaka dva sata. Kako biste bili sigurni da ste dobro zaštićeni, obnovite sloj zaštitnog sredstva nakon svakog kupanja.

Ako osjetite da vam je koža suha i zateže, nanesite malo aloe vera gela na suha područja.

Isprobajte Encian Aloe vera gel u tubi.

 

Njega kože nakon sunčanja

Nakon izlaganja suncu, vjetru i morskoj vodi, dodatna njega će dobro doći vašoj koži. Prvi korak je temeljito čišćenje od ostataka soli, pijeska i kreme za sunčanje.

Biotherm Sun After Crème Nacrée krema za poslije sunčanja

Upotrijebite svoje najdraže sredstvo za čišćenje lica, a nemojte zanemariti i tijelo. Isprobajte L’occitane bademovo ulje za tuširanje.

Nakon čišćenja nanesite masku za lice s efektom hlađenja. Ostavite masku da radi svoj posao, a n kožu nanesite losion nakon sunčanja, maslac za tijelo ili hidratantni losion za tijelo.

Isprobajte Biotherm Sun After Crème Nacrée kremu za poslije sunčanja.

 

 

 

 

 

 

Preuzeto s www.skincare.com