Smeđe nijanse koje nam donosi 2019.

Imamo dobre vijesti za brinete! 2019. nam donosi prekrasne smeđe tonove kave ili tamne čokolade, a hit godine će biti tamno ljubičasta boja, objašnjava Mirjana Brtan iz salona Hair Mira, edukator za L’Oreal. Nakon fokusiranja na pastelne i plave nijanse proteklih godina, vrijeme je za boju čokolade. Zahvaljujući novim tehnologijama u bojenju kose, aktualne smeđe nijanse se stapaju s crvenom i nijansama boje karamele i šljive. Ako se još dvoumite, možda je vrijeme da rezervirate svoj termin kod frizera.

Boja tamne čokolade

Kod boje tamne čokolade važan je osjećaj topline, baš kao i kod šalice tople čokolade kad ste promrzli. Idealna je za one koji žele duboke smeđe nijanse, a pristaje i uz tople i hladne podtonove kože lica, ovisno o tehnici bojanja.

Boja tamne čokolade je idealna za žene koje prirodno imaju srednje do tamno smeđu kosu. Kako bi kosu bilo što jednostavnije održavati, vaš stiliste ne treba potpuno promijeniti boju vaše kose već se može poigrati i s pramenovima.

Boja kave

Potrebna vam je promjena? S bojom kave nećete pogriješiti. Ova klasična, a opet moderna nijansa pristaje svakom podtonu kože lica, a idealna je i u svako godišnje doba.

Tamno ljubičasta boja


Pastelne nijanse jorgovana i lavande bile su pravi hit, a sada na red dolaze nijanse prilagođene tamnoj boji kose. Tamno ljubičasta je idealna za one koji žele tamne nijanse kose, ali i izvrsno prekrivanje sijedih. Ova nijansa najbolje izgleda na svijetlim i neutralnim tonovima kože lica, a nijansa se može i mijenjati ovisno o tenu.

Boja može varirati između suptilnije ljubičaste na tamnoj podlozi ili živahnijih boja za one koji se vole isticati.