Savršena njega obojene kose

Kosa je jedan od najvrijednijih ženskih aduta, a svježe obojena kosa je pravo osvježenje i „must have“ kasnoga ljeta i rane jeseni.

Za sve ljubitelje obojene, ali i zdrave kose

Svježi izgled obojene kose, nažalost, nije vječan, a neke od naših svakodnevnih loših navika, posebice tijekom ljetnih mjeseci, dodatno skraćuju trajanje blistavosti obojene kose. Upravo je zbog toga Le Petit Marseillais® za sve ljubitelje obojene, ali i zdrave i lijepe kose osmislio učinkoviti recept koji kosi pomaže očuvati boju i učiniti je trajnijom.

Kroz novu Le Petit Marseillais® liniju proizvoda za obojenu kosu koja se sastoji od šampona, regeneratora i maske za kosu, zaljubljenicima u mirisnu Provansu poklonjene su sve blagodati ploda nara i ulja argana od kojih će ovaj najjači ženski atribut zablistati u punom sjaju.

Glavni neprijatelji kose

More i sunce glavni su neprijatelji obojene kose ljeti, stoga ne čudi da je upravo tijekom ljeta i visokih temperatura kosa izloženija raznim vanjskim utjecajima koji mogu imati ozbiljne posljedice. Prava njega i briga koju omogućuje poznata francuska robna marka Le Petit Marseillais® garancija je da će, unatoč vanjskim utjecajima, vaša kosa ostati blistava i mekana, kao da je tek obojena.

Upravo s ciljem da obojenoj kosi podari sjaj te odgodi procese blijeđenja boje, Le Petit Marseillais® je razvio jedinstven recept koji, kombinacijom bogatstva ploda nara i ulja argana, njeguje i hrani kosu.

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close