La Vie est Belle Intensément nova parfemska voda

Danas, ovdje, sada, u svakom trenu naših života sreća iščekuje svoje oslobođenje. Za Lancôme, biti sretan jest istinsko stanje uma. Sreća je nužna potreba.

Opsesija: sreća nikada ne bi trebala čekati. Inspirirano ovom vizijom, Maison Lancôme otkriva novo poglavlje za ovaj ikonski miris: La Vie est Belle Intensément. Ova strastvena kreacija u sebi nosi žar koji tinja i sjaji u onima koji žive prema ovoj esencijalnoj mantri: sreća postoji ovdje i sada!

La Vie est Belle Intensément, potvrđuje postojanje sreće kao ambicije, kao načina življenja života u svoj punoći i bez potrebe za žrtvovanjem ičega. Puno emocija, senzacija sve dok se one iskazuju u punoj snazi!

Uz snažnu potrebu za življenjem i prisutnošću u ovom trenu koristi ga žena koja utjelovljuje ovaj novi miris i zrači blistavom i zaraznom srećom. Potvrđena i ispunjena, ne kao znak sreće, već potaknuta istinskom željom i izborom, njena se sreća širi poput nezaustavljivog vala. Ona emitira pozitivne vibracije i širi ih oko sebe te inspirira druge da žive ispunjen život. Intenzivno.

Senzualna snaga sa zanosnom notom

La Vie est Belle Intensément daje iznimnu energiju potpisu originalne parfemske vodice.
Dašak strasti. U srcu ovog mirisa nalazi se iris, najbitniji cvijet u La Vie est Belle mirisima.
Stapa se sa senzualnom notom vanilijinog štapića kako bi se stvorio taj bogati i prepoznatljivi duo. Poznata aura teksture koja ostavlja ikonsku notu Lancôme koja se stapa u jedinstvenom intenzitetu. Vjeran svojoj karakterističnom zanosu koju unosi u život,
La Vie est Belle Intensément stvara euforični nalet bergamota, ružičastog papra i
kupine, zatim razvija aspekt cvjetnog, senzualnog i baršunastog buketa.
Ispunjena irisom i vanilijom, odiše neodoljivu snagu privlačnosti, iz sata u sat.

Sreća ima svoju boju

Po prvi puta, ikonska bočica La Vie est Belle otkriva miris koji sadrži intenzivnu boju. Bez ikakvih kompromisa. Radosna i jarkoružičasta boja potiču srce da kuca u ritmu intenzivnih emocija, s punom slobodom koja nikada neće prestati. To je boja ispunjena toplinom i energijom, koja izvlači svoju snagu iz dubine zapamćenog osmijeha, koji zrači na rubovima i obavija vrat bočice transformirajući ih u sjajne plamičke. Objekt strasti, bočica La Vie est Belle Intensément kristalizira odnos između nužnosti i sreće i utjelovljuje neodoljivo iskušenje za srećom koja se ostvaruje ovdje i sada, bez ijedne sekunde čekanja.

Zanosna vizija sreće

Noseći svoj neodoljiv osmijeh, muza La Vie est Belle mirisa, Julia Roberts, predstavlja prekretnicu stvorenu kroz povijest Lancômeovog ikonskog parfema. U haljini od tila, čija intenzivna boja fuksije oponaša krila koja su na bočici, odiše čistim glamurom. Njeno se slobodno, radosno i spontano ponašanje odražava kao stanje uma kojim je inspiriran La Vie est Belle Intensément: odluka o preuzimanju kontrole nad osjećajem sreće u svakom trenutku. Za ovu zarazno vedru kampanju, Lancôme je uhvatio poseban tren koji budi ženu koja odlučuje preuzeti kontrolu nad svojim životom chooses i živjeti ga u svoj njegovoj punini. Intenzivno.

 

 

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Close